Къща с илюстрации

Код: 123500

71,99 лв.
Available
Брой
Добавете в чантата
Сподели
Бърза поръчка без регистрация

Само попълнете 2 полета.

Ние ще се свържем с Вас в рамките на работния ден.

Купете сега

Зарадвайте вашето дете с прекрасна къща от масивен картон за оцветяване и игра!

Обзаведете я с масичка, столчета, чашки и я превърнете в любимото кътче в детската стая, детето ви може да стои изправено в къщата и да играе свободно, оставете го да я оцвети по свой вкус, а когато играта приключи можете просто да я сгънете и приберете под леглото или до шкафа.

Размери: 82см х 89см и височина:100см.Къщата се сглобява само с едно движение и може да бъде прибирана всяка вечер.

Щастливи деца – Щастливи родители!

Допълнителна заявка за изработка на къща за вашата принцеса или рицар:

Изберете  илюстрации, които ви харесват от тук .  Изпратете ни мейл с илюстрациите и на коя страна на къщата искате да я изработим: лява, дясна, отпред или отзад.

Когато пускате поръчка в полето Бележки към поръчката опишете илюстрациите и откоя страна да се отпечати. В рамките на два работни дни ще получите потвърждение за срок и цена на изработка. 

Цената на доставката е 3,30 лева за цяла България, независимо какво си поръчате! Доставката е в рамките от 2 до 5 работни дни след поръчката! Ежедневно зареждане на нови артикули ! МОЛЯ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НИЕ НЕ СЕ ОБАЖДАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА!!! Като получите е-майл от нас, това означава, че поръчката ви е приета и се изпълнява! Поръчки направени СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, се обработват в понеделник.

Бебешки магазин"Тайни Принцес" ви дава възможност да върнете закупения от вас продукт в 14 дневен срок от получаването му 

Може да харесате също
Нагоре