• sdfsdf
  • sdfsdf
Жужащи Пчелички шофьори 2 бр. - 14 см(подаръчна кутия)
Жужащи Пчелички шофьори 2 бр. - 14 см(подаръчна кутия) Жужащи Пчелички шофьори 2 бр. - 14 см(подаръчна кутия) Жужащи Пчелички шофьори 2 бр. - 14 см(подаръчна кутия) Жужащи Пчелички шофьори 2 бр. - 14 см(подаръчна кутия) Жужащи Пчелички шофьори 2 бр. - 14 см(подаръчна кутия)
Жужащи Пчелички шофьори 2 бр. - 14 см(подаръчна кутия)

Жужащи Пчелички шофьори 2 бр. - 14 см(подаръчна кутия)

. 5 -те S на Viking Toys SAFE - Безопасни Нашите играчки са безопасни дори и за най-малкото дете. Те са старателно теств...
Цена:
27.02 лв.

Изчерпана наличност

SKU: 81380-2-green

Подробности

.

5 -те S на Viking Toys

SAFE - Безопасни

Нашите играчки са безопасни дори и за най-малкото дете. Те са старателно тествана и отговарят на всички международни стандарти за безопасност на играчките. Пластмасата, която ние използваме е с одобрено качество за хранителни цели и не съдържа токсини или фталати. Нямат малки части, които да могат да се разхлабят, всичко това, за да са сигурни и безопасни играчки предназначени за безопасна игра.

SOFT - Меки

Всички наши продукти са произведени от мека пластмаса. Дизайнът им е заоблен и нямат остри ръбове или нещо друго, което може да навреди на детето.

SIMPLE - Семпли

Ние вярваме, че самата играчка трябва да стимулира фантазията на детето и насърчаване към играта. Ето защо, формата и функцията са от основно значение за нас в Viking. Със семпли, примамливи форми и ярки цветове искаме да насърчим детето да поеме контрола над неговата игра.

SILENT - Тихи

Меките гуми на всички Viking играчки им позволяват да се движат тихо върху всякакви повърхности. Това е важно в детската градина / училищна среда, но също така и в къщи. Меките гуми също помагат за предотвратяване на щети на пода и мебели.

STRONG - Здрави

Всички наши играчки са проектирани да издържат на дълга и груба детска игра, на закрито, както и на открито. Пластмасовият материал остава един и същ, без значение какво е времето или климата.

Идентичност на продукта

Произход
Производител Viking toys
Дължина в см Дължина на талията Дължина рамо до рамо Дължина на ръкав Гръдна обиколка дължина чатал Дължина на крачол