Хавлии, халати, комплекти за баня

Хавлии, халати, комплекти за баня

Поддържането на добра хигиена е от съществено значение за здравето и благосъстоянието на вашето дете, а наличието на правилните основни принадлежности за баня прави тази задача по-лесна и по-приятна. В BebeshkiDreshki.bg разбираме значението на висококачествените халати и хавлии за осигуряване на комфорт и чистота на вашето дете. Нашата обширна гама от продукти е предназначена да задоволи специфичните нужди на децата, превръщайки времето за къпане в приятно изживяване както за родителите, така и за децата.

Детските хавлиени кърпи и халати за баня са основни елементи за процедурите след баня. Те помагат на вашето дете да остане топло, да се подсуши след баня. Нашата колекция в BebeshkiDreshki.bg включва разнообразие от стилове, размери и дизайни, които да отговарят на предпочитанията и нуждите на всяко дете, гарантирайки, че то очаква с радост времето за къпане.

КАКВИ ХАВЛИИ И ХАЛАТИ ЗА ДЕЦА ЩЕ ОТКРИЕТЕ ПРИ НАС

Постарахме се да ви предложим богат избор от детски хавлии и халати за баня, всяка изработена така, че да осигури максимален комфорт и функционалност. Колекцията ни от детски халати включва модели за баня с качулка. Те са идеални за поддържане на главата на вашето дете топла докато я подсушите. Наясно сме, че не всички предпочитат халати и затова осигурихме избор за хавлиени кърпи с различни щампи и в различни цветове. Не можем да ви посъветваме кой тип хавлия за изберете, защото ние винаги залагаме на качеството и каквото и да поръчате няма да получите лошо качество. Тук изборът е изцяло ваш според комфорта и нуждите на децата ви. Изберете модел, с който лесно ще подсушите детето и то за отрицателно време.

Освен, че ви предлагаме различни хавлиени артикули, ние се постарахме да имате избор и сред разнообразие от дизайни. Винаги е по-забавно, когато любимата хавлийка на детето е комбинирана и с любимият им анимационен герой. Изберете модел, който ще радва малчуганът ви и в същото време ще извършва своите функции да попива и предпазва.

Нашите висококачествени детски хавлии за баня се предлагат и с различна плътност, за да можете да изберете подходящ модел според сезона. За по-топлите сезони, ние ви препоръчваме да заложите на моделите ни, които са изработени от леки и приятни на допир материи, а за студените – по-плътни, плюшени детски хавлиени кърпи, които ще осигурят допълнителна топлина.

Вярваме, че вече се убедихте в обширната ни селекция детски хавлии за баня. Независимо дали имате нужда от леки опции за лятото, топли, уютни артикули за зимата или детски кърпи за баня с любим анимационен герой, ние ви покриваме със сигурност.

КАКВИ СА НАЛИЧНИТЕ РАЗМЕРИ ХАВЛИЕНИ КЪРПИ И ХАЛАТИ ЗА ДЕЦА

Децата растат изключително бързо и затова наше задължение е да подсигурим размер за всяка възраст, за да сме сигурни, че доставяме освен качество, но и комфорт. Хавлиените детски халати за баня са с размери спрямо детската възраст. В тази категория ще откриете модели както за новородени дечица, така и за вече пораснали тинейджъри. Ако вече сте се спрели на този вид кърпа за баня, то когато избирате размер, вземете предвид текущия ръст и тегло на вашето дете и изберете малко по-голям размер, ако не сте сигурни, за да се съобразите с растежа и да осигурите удобно прилягане.

Нашите висококачествени детски кърпи за баня също се предлагат в широка гама от размери поради същата причина – комфорт. Размерите на тези детски размери се предлагат в см., като е добре да съобразите големината на кърпата с детето ви, за да може да бъдете сигурни, че избраният модел ще покрива достатъчно и ще попива почти цялото детско тяло.

Изборът на правилните халати и кърпи за вашето дете е от съществено значение за неговия комфорт, хигиена и цялостното преживяване във времето за къпане. В BebeshkiDreshki.bg предлагаме голямо разнообразие от висококачествени, забавни и функционални халати и хавлии, съобразени с различните сезони, предпочитания и нужди. С нашата гама от размери и дизайн можете да намерите перфектните продукти, за да гарантирате, че времето за къпане на вашето дете е винаги приятно и уютно. Доверете ни се, за да се уверите в качеството, което ви предлагаме!

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 156 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 156 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5