Комплекти за изписване

Комплекти за изписване на момченца

Дрешките в комплекта за изписване са едни от най-важните в живота на всяко бебенце. Те са първият му официален тоалет, избран специално за него. Огромното разнообразие от модели и съдържание на комплектите, Ви позволява да се развихрите, защото те ще задоволят всеки вкус. Според Вашите предпочитания, можете да се приберете вкъщи с пухкаво и сгушено в пелената новородено или мини джентълмен, готов за своите гости. А за родителите, обичащи българските традиции и обичаи сме подбрали комплекти за изписване с фолклорни мотиви за момченца. Ние от BEBESHKIDRESHKI знаем, че за да бъде един празник наистина специален, всеки детайл е от значение. Погрижили сме се бебешките комплекти за изписване да бъдат не само красиви, но и с високо качество. За Вас остава да харесате цвета, модела и големината на дрешките, с които Вашият син ще се представи пред света.

Какво включва комплектът за изписване на момченца?

Не се тревожете, комплектът за Вашето новородено момченце, може да включва всичко, което искате. С огромния брой аксесоари и дрешки за бебенца в нашия онлайн магазин, винаги можете да добавите към избора си това, което Ви липсва. И все пак, голяма част от родителите, залагат на практичните готови комплекти за изписване. Предимството им е, че всички дрешки и аксесоари в тях са съчетани перфектно, от цветовете до красивите апликации и най-малките детайли. Основните атрибути включени във всеки комплект за момченца, независимо от големината му са боди, ританки/гащеризон, шапка/лигавник и жилетка, като вариантите зависят от конкретния модел. Ако искате да направите само една покупка, без допълнително комбиниране на аксесоари, изберете комплект за изписване с повече части. В него ще бъдат включени ръкавички, буйки или папионка и разбира се, мекичка пелена или одеяло, което да обгърне Вашето момченце.

Какви комплекти за изписване ще намерите на BEBESHKIDRESHKI?

При избора на бебешки комплект за изписване, освен страхотния външен вид е добре да обърнете внимание и на сезона. На нашия сайт ще намерите както стилни, така и интересни предложения като комплект за изписване тип носия.

Подходящи летни комплекти за изписване на момченце

При избора на дрехи за новородено бебенце през горещия сезон подберете леки и естествени материи. Памучните комплекти за изписване няма да дразнят деликатната кожа и ще ѝ позволят да диша. Въпреки, че навън температурите са високи дългите ръкавчета за новородените са препоръчителни, за сметка на това пелената е добре да бъде тъничка. Хубаво от изписването поне до края на първия месец, бебенцето да бъде с шапка по време на разходките, за да предпазите главичката му. Вкъщи този аксесоар не е необходим.

Подходящи зимни комплекти за изписване на момченце

Най-мъничките бебета все още нямат развита терморегулация, затова е добре да изберете по-топли материи като плюш или плътен памук. Включете и жилетка или елек към целия сет. Пелената може да е подплатена с вата, така едновременно ще бъде топло и меко на синът Ви. Препоръчваме комплектите с пелени тип порт-бебе, закопчаването с тик-так копчета и цип, ще държат завивката без да се хлъзга. Мъничето Ви ще бъде покрито от всички страни, като в джобче. Чудесен вариант са и актуалните модели пелени тип прегърни ме, страхотните декорации, служещи за закопчаване ще впечатлят всички гости. Шапчицата задължително трябва да присъства, независимо дали дрешките имат качулка за главичката. Въпреки студеното време, избягвайте плетени и вълнени материи за новороденото, поне през първия месец. Алтернативите като полар, плюш и вата, ще запазят топлината и няма да се тревожите, че ще предизвикат кожни реакции.

Комплект за изписване с фолклорни мотиви

През последните години, все повече млади семейства избират да обличат децата си в носии за специални поводи. Какъв по-специален повод може да има Вашето новородено бебче, освен  прибирането му у дома. Именно поради тази причина, комплектите за изписване с фолклорни мотиви са изключително популярни сред бъдещите родители. Освен красиви и комфортни, те носят духа на българските традиции, чрез извезаните по тях шевици. Представете си възхищението и гордостта, които ще изпитат бабите и дядовците при появата на детето в бебешка носия. Въпреки връщането към традициите, е добре да се възползвате от съвременните материи, все пак става дума за новородено. Подберете внимателно комплекта и заложете на меки памучни дрешки, които няма да дразнят деликатната бебешка кожа.

Превърнете изписването на сина си в истинско събитие, с удобен и впечатляващ комплект от нашия онлайн магазин. Съветваме Ви обаче, да не оставяте избора му за последния момент, ще бъде нужно да го изперете и изгладите преди да го облечете на Вашето бебенце. Подгответе подробностите предварително и се насладете на специалния ден, защото той е един от най-хубавите в живота.

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

17 позиции

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

17 позиции