Комплекти за изписване

Комплекти за изписване на момченца

Първата среща на бебето със света е празник, който предполага специално облекло, нали? Убедени сме, че влагате в избора на дрешки за неговото изписване особено старание и много любов. Затова сме подбрали за Вас специални и много красиви комплекти. Вижте предложенията ни за момчета!

Какво задължително включва комплектът за изписване?

Основното, което трябва да присъства във всеки комплект за изписване, са дрешките. Важно е да подготвите за малкото си момче меки и удобни дрешки според сезона, които предвид празничността на повода, е добре и да са красиви. С какво обаче се обличат новородените в различните сезони?

През топлите месеци е добре да осигурите за бебето памучно боди плюс блузка с къс ръкав и тънки памучни ританки (или панталонче), като ританките и блузката може да са заменени от едно гащеризонче.

За хладните сезони конфигурацията за момчета е подобна, но ръкавите са дълги, памукът е по-плътен, а може да бъде и плюшен. Добавя се и шапчица.

Част от комплекта за изписване може да бъде и бебешката пеленка. В някои случаи родителите предпочитат да я купят отделно или вече имат подходяща, но в други директно взимат сет, в който такава пеленка е включена. По този начин постигат пълна хармония в бебешката визия, а самата пеленка впоследствие служи като удобно одеялце.

Какви видове за комплекти за изписване на момчета предлагаме в раздела?

  • Памучни. Всички предложени комплекти за изписване за момчета са изработени от памук. Това е материята, подходяща за новородени, тъй като е естествена, дишаща и не предизвиква раздразнения по кожата;

  • Летни и зимни;

  • Комплекти за изписване от различен брой части: 2 части (долнище и горнище), 3 части (долнище, горнище, боди), 5 части (долнище, горнище, боди, пелена), 9 части (долнище, горнище, боди, пелена, шапчица, лигавник или кърпа, ръкавички против драскане, буйки);

  • Луксозни (модели за момче в стил „джентълмен”, с фолклорни мотиви и др.);

  • В различни цветове. Основата на комплектите за изписване за момчета често е в бяло, а към него са добавени свежи нюанси като синьо, зелено, червено и др.

Защо да пазаруваме от Bebeshki Dreshki?

Ние знаем какви дрехи желаете да купите за бебето си: качествени, здрави, удобни и красиви. Но бихте предпочели и да са евтини, нали? Точно такива модели сме включили в нашия каталог – с впечатляващо качество, очарователен дизайн и на добри цени.

Можете да поръчате всяко от предложенията онлайн без значение в коя точка на България се намирате. Лесно е да заявите избрания модел. Поръчката става за секунди и пристига при Вас в най-кратък срок. Стойността на доставката е символична: 3,90 лв. до офис на куриера и 5,50 лв. до адрес независимо от теглото на пратката.

 

 

 

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

21 позиции

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

21 позиции