Космонавти и Ескимоси

Космонавти и ескимоси за бебета момчета

За да бъдат здрави бебенцата имат нужда от свеж въздух всеки ден. Студеното време не бива да бъде причина да сте затворени вкъщи с Вашия малчуган. Дори краткотрайни, разходките през зимния сезон могат да бъдат много приятни със зимните космонавти и ескимоси за момчета. Те са решението, което ще го защити от студа и едновременно с това, ще се чувства комфортно през цялото време. Ние от BEBEBSHKIDRESHKI знаем, че като родители искате да направите най-добрия избор на дрехи за детето си. Затова сме подбрали бебешки космонавти и ескимоси отговарящи на високи стандарти за качество.  

Как да изберете подходящ бебешки космонавт за момче?

При избора на космонавт за бебенца е нужно да съобразите някои основни характеристики на дрехата, като размер, материя и модел. Десенът и цветът на ескимоса, също са от значение.

Как да определите размера на бебешкия ескимос за момче?

За да се чувства Вашето момченце удобно, е важно ескимосът за него да бъде с точния размер. Ако сте решили да закупите дрехата преди настъпването на зимата подберете с един или два размера по-голям космонавт. Бебетата растат приблизително с един размер на месец през първата година. Разбира се, не всички са еднакви. Имайте предвид също, че под космонавта ще има поне един чифт дрехи, което означава, че трябва да предвидите и тях. Прекалено прилепналите дрехи не са удобни, дори за възрастен човек. Ако правите покупката непосредствено преди зимата, вземете с един размер по-голям ескимос, за да не се налага по средата на сезона да търсите нов. След едногодишна възраст, темповете на растеж при малчуганите, малко се забавят и няма проблем размерът да бъде този, който детето Ви носи в началото на сезона. При по-големите бебенца, затворения тип крачоли не е подходящ, защото имат нужда от топли обувчици. Което пък Ви дава още една възможност да регулирате размера на космонавта.

Подходящи материи за бебешки космонавт за момче.

Имайки предвид условията, за които е предназначен бебешкият ескимос, той трябва успешно да предпазва от вятър и влага. Външната част е удачно да бъде от полиестер, които е ветроустойчив и няма да се свие или разнищи след пране. Вътрешната подплата подберете, според характера на Вашия малък мъж. Ако му харесва да си поспива на въздух, плътната мека вата ще запази по-голямо количество от топлината на тялото. При по-активните деца, искащи да се запознаят отблизо със снега или седнали в количката, да разглеждат с интерес света около тях, заложете на мек полар. Той е подходящ за детската кожа, но не задържа дълго време естествената топлина, което го прави добро решение за по-енергичните господа. При пролетно-есенните модели пухкавият полар е предпочитан за външната част на ескимоса, а отвътре лека памучна подплата.

Кои модели бебешки космонавти са подходящи за момчета?

Бебешките зимни гащеризони предлагат огромно разнообразие от цветове и модели, съобразени с момчешкия гардероб. За новородените най-подходящи са тези със затворени крачоли тип ританки. Двата ципа в предната част правят космонавта по-отворен, когато се разкопчаят и съответно по-лесен за обличане. Краищата на ръкавите им са проектирани специално за най-малките господа, при които слагането на ръкавички би било истинско изпитание. Само обръщате и готово, малките ръчички са прибрани на топло. Внимавайте за защитата от прищипване на брадичката – малката част от плат в края на ципа. Задължителен елемент, особено при бебешките дрешки. При по-големите бебенца можете да се възползвате от ескимосите с ластични маншети в края на ръкавите и крачолите. Някои от моделите вървят в комплект с ръкавички и топли буйки. Ако детето е проходило сложете удобни ботушки. Практично, удобно и несъмнено красиво е, когато всички зимни аксесоари на малчугана са в един стил. Зимните гащеризони за момчета с един цип са удачен вариант, когато бебенцето не е новородено, защото ще закопчаете по-бързо нетърпеливото за приключения дете. Обърнете внимание на качулката, с ластик или копче, добре е да може да се закрепя, без да пада по време на веселите игри. На космонавтите, като удобна и практична дреха за мънички деца, можете да се насладите и у дома. Изработени от плюш или мек полар Вашето момченце с удоволствие ще се сгуши в тях.

Избор на цвят за бебешки космонавт за момче

Разнообразието, дори при космонавтите за момчета е огромно. Актуалните щампи и модерните комбинации на цветове ще впечатлят всеки родител. Обърнете внимание обаче, на практичната гледна точка. Подберете десен, който е пъстър или с малки щамповани елементи по плата. Поддръжката на тази визия е много по-лесна. Имайки предвид, честата употреба на ескимоса и бавното му съхнене в студеното време, би било добре да не се налага пускане в пералнята за най-малкото петънце.

 

Разгледайте бебешките космонавти и ескимоси за момчета на нашия сайт и изберете от страхотните модели. Защото е от значение за Вашето бебе, през зимата да усеща само топлина, комфорт и нищо да не възпрепятства ежедневните разходки на чист въздух, спокоен сън и желание да завладее света

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

10 позиции

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

10 позиции