Космонавти, Ескимоси

Бебешки космонавти и ескимоси за момиченца

Зимните бебешки дрешки са задължителна покупка, която правим още наесен. Подготовката за по-студените месеци от годината трябва да включва както по-дебели облекла и обувки, така и аксесоари като шапка, ръкавички и шал. Космонавтите са едно отлично решение, което освен практично, може да се нарече още и доста актуално. Подходящи са за сняг, но могат да се носят и когато е просто студено, а бебето се нуждае от добре изолирани дрешки, които да са и удобни. 

В раздела ще намерите разнообразни модели ескимоси за момичета, които са налични в размери от 0 до 18 месеца и във всякакви цветове - розови, бели, лилави, на цветя, червени, сини и др. Поръчайте зимни дрехи на изгодни цени от онлайн магазин Bebeshki Dreshki и се подгответе за разходките навън с топли облекла за новородени или за по-голямо бебе. 

От какво са изработени бебешките космонавти?

Наличните в категорията бебешки космонавти за момичета за изработени от добре изолирани материали, а от вътрешната си страна са подплатени с пух за още по-голям комфорт по време на носене. Перат се и съхнат лесно, а дизайнът им е красив и закачлив. Някои модели са със сладки апликации, които придават интересен акцент на дрехата и я правят още по-приятна за носене.  

Лесен избор на размер

Размерът е от водещо значение, когато става дума за избор на бебешки космонавти за момичета. Добре е той да бъде една идея по-голям, за да можете да комбинирате ескимоса по-дебели дрешки под него, а и за да го носи бебето по-дълго време. В този раздел на магазин Bebeshki Dreshki ще откриете разнообразна номерация на ескимоси, която включва размери като: 

 • 50 см - 0 месеца;

 • 56 см - 1 месец;

 • 62 см - 3 месеца;

 • 68 см - 6 месеца;

 • 74 см - 9 месеца;

 • 80 см - 12 месеца;

 • 86 см - 18 месеца.

Предложенията за момичета в раздела са висококачествени, с красив дизайн и изключително удобни за носене. Подходящи са както за новородени бебета, но и за деца до 2 години, като всеки един космонавт може лесно да се комбинира с по-плътни облекла отдолу, така че на детето да му е топло по време на престоя на открито. 

За какво време за подходящи?

Бебешките космонавти за момичета в онлайн магазин Bebeshki Dreshki са предназначени за сезон есен-зима, когато слънчевите лъчи са по-малко, а температурите са ниски и изразено неблагоприятни, за да се носят тънки дрехи с ниска топлоизолация. Ескимосите са отлично решение за мразовитите дни от годината, когато е добре да прекарваме известно време навън всеки ден с бебето, за да се закали неговата имунна система. Този вид облекла са задължителен компонент от гардероба на всяко малко момиче, а в магазин Bebeshki Dreshki ще ги откриете на ниски цени и с красив дизайн.

 

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 28 общо

 1. 1
 2. 2
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 28 общо

 1. 1
 2. 2