Бебешко мляко за тяло с натурален зехтин и пантенол, 200 мл.

Код: 1005.295

2,20 лв.
Available

За съжаление този артикул е изчерпан. Моля изберете друг артикул от онлайн магазина или се свържете с нас 0882 92 38 28.

Производител: Лавена

Бебешкото мляко за тяло, съдържа комплекс от пантенол и натурален зехтин. Комбинацията от тези съставки подхранва и овлажнява бебешката кожа и осигурява пълен комфорт след къпане.

Кожната повърхност на новородените бебета е по-суха от тази на възрастните. Поддържането на влажността е необходимо, за да се запази нормалната й бариерна функция. Бебешкото мляко за тяло съдържа комплекс от пантенол и натурален зехтин. Комбинацията от тези съставки подхранва и овлажнява бебешката кожа, и осигурява пълен комфорт след къпане

Бебешкото мляко за тяло е подходящо:

* При всяка смяна на пеленките

* След къпане, когато бебето трябва бъде облечено бързо и кожата трябва да попие бързо

* При отстраняване на лепящи материи

Сподели

Цената на доставката за цяла България са 3,90 лева до офис на Еконт и 5.50 лв. до личен адрес, независимо какво си поръчате! Доставката е в рамките от 2 до 5 работни дни след поръчката! Ежедневно зареждане на нови артикули ! МОЛЯ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НИЕ НЕ СЕ ОБАЖДАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА!!! Като получите е-майл от нас, това означава, че поръчката ви е приета и се изпълнява! Поръчки направени СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, се обработват в понеделник.

Бебешки магазин"Тайни Принцес" ви дава възможност да върнете закупения от вас продукт в 14 дневен срок от получаването му 

Може да харесате също
Нагоре