Нито един детски рожден ден няма да бъде същия, ако липсва главния участник в тържеството (след рожденика), а именно нейно величество ТОРТАТА. За разлика от преди няколко години, днес като родители имате възможност да изберете както “традиционна” торта за малчугана, така и по-атрактивен вариант като картонените торти.

И понеже ние сме детски онлайн магазин, а не сладкарница, няма да ви даваме съвети относно вкуса на крема, глазурата или дали е по-добре блатовете да бъдат без глутен. Въпреки че, бихме могли да изкажем мнение относно някои комбинации между вида на крема и плодовете (вече ни потекоха лигите), ще се въздържим от подобен тип съвети.

 

В следващите редове ще се фокусираме върху по-атрактивните, модерни и повярвайте ни, вкусни картонени торти за детски рожден ден. Не, не сме се побъркали и не смятаме да си хапваме от външната част на тортата, вътрешната обаче заслужава вниманието на всички малки и пораснали деца. Това е и едно от най-големите предимства на картонените торти - в тях можете да поставите любимите си лакомства, а вкусът им няма да зависи от настроението на сладкаря. Единственото, което трябва да съобразите е размерът на лакомствата, но за това малко по-надолу в текста.

Защо да изберем картонена торта за рождения ден на нашето дете ?

За разлика от стандартните торти, с картонените торти не се нуждаете от майстор-сладкар, за да бъде тортата с уникален и запомнящ се външен вид. Освен това, имате възможност да изберете любимия герой на вашето дете, дори и сладкарят никога да не е чувал за него. Имайки предвид, всички “нови” анимационни филмчета, по които децата се увличат това е не само огромно предимство, но и може да се превърне в спасителния пояс за организирането на така желаното парти от малчугана.

Друг причина, която изкарва картонените торти напред в класацията са формата и размерът им. Лесно и бързо можете да сдобиете с картонена торта на два или три етажа, която не само е украсена с любим герой, а разказва (почти) цяла приказка с външния си вид. “Снежанка и седемте джуджета” удобно ще се разположат върху тортата, а вие няма да бъдете ограничени в избора си на “подходяща картинка”, както обикновено се случва със стандартните торти.

 

Освен това, винаги можете да добавите още нещо към украсата на картонената торта, за да бъде съвършена. С помощта на топери, лепенки, панделки и други подходящи материали за декорация, картонената торта ще се превърне точно в това, което малчуганът си представя. А може би дори и по-хубава.

И ако до тук сте останали с впечатлението, че картонените торти са единствено за най-мъничките рожденици, то тогава се радваме, че ще ви разочароваме.

Едни от най-атрактивните модели картонени торти, са подходящи и за децата в предучилищна и училищна възраст (началните класове). Създадени от отделни комплекти книжка с флумастри, тези торти не само ще впечатлят рождника и гостите, но и ще им осигурят забавление по време на или след партито. Кой не обича книжка за оцветяване с любим герой ?

 

Тъй като сме наясно, че всяка организационна работа, особено когато става дума за организирането на парти и избор на торта, изисква списък - в следващия абзац ще изброим систематизирано предимствата на картонените торти.

Така вие по-лесно ще прецените дали да заложите на тях, или да се върнете към комбинирането на подходящ крем с плодове и безглутенов блат, а ние ще бъдем спокойни, че не сме пропуснали нищо и всичко написано тук наистина ви е от полза.

Предимства на картонените торти

 • Избор на любим герой - за разлика от “стандартните” торти, картонените торти ви дават възможността да изберете любимия герой на детето си, независимо дали е от много известно детско филмче, или от най-новата анимация по кината. Достатъчно е да го има в интернет. Просто избирате подходяща едноцветна картонена торта и смело творите върху нея.
 • Лесни за декорация - към картонените торти можете да добавите различни топери, панделки, балони, брокат или каквото друго ви харесва. И не, не е нужно предварително да заявите украсата. Можете да добавите всичко и в последния момент.
 • Подходящи за всяка възраст - картонените торти могат да бъдат истинска магия за най-малките с атрактивния си външен вид и изненадите скрити във всяко парче. От друга страна децата, които се впечатляват от книжки вместо от балони, няма да останат пренебрегнати, защото имате вариант за избор на картонена торта, направена от книжки и флумастери.
 • Възможност за различни форми и етажи - едно от най-големите предимства на картонените торти е “сглобяването” им. Подобни на “Лего” можете да ги подредите във формата, която ви харесва, както и да създадете истински шедьовър на два или три етажа.
 • Пълнежът е без ограничения - единственото, с което трябва да се съобразите е размерът на парчетата. Всичко останало зависи от вкусовите предпочитания на малчугана и интересите му. За да ви улесним максимално при нас можете да откриете дори готови варианти с дребни играчки и подаръци, които да поставите във всяко парче. За вас остава само да си изберете вариант и да добавите лакомствата.
 • Подходящи са за всякакви детски партита - картонените торти са идеалното решение, когато искате да организирате партито за рождения ден на мъничето ви в детската градина или яслата. Често в тези заведения не се допуска внасянето на храна, дори и със сертификат, затова пък няма проблем да почерпите малчуганите с опаковани лакомства.
 • Имат дълъг срок на годност - нещо, което много улеснява родителите, които обичат да организират всичко предварително. Картонената торта може да бъде поръчана и година по-рано, а съхранението ѝ не се нуждае т конкретна температура или свободно място в хладилника. Все пак, внимавайте къде сте я скрили, за да не развалите изненадата и малчуганът да я открие преди специалния ден.
 • Лесни за поръчка - от друга страна, колкото и да сме организирани понякога се налага да правим нещата в последния момент. Картонените торти могат да бъдат поръчани и изработени буквално за няколко дни, а най-хубавото е, че доверявайки се на нашия онлайн магазин дори не е нужно да излизате от дома си.

 

За да не правим списъкът безкраен ще спрем до тук, въпреки че можем да добавим още доста неща по темата. Оставаме на разположение за всякакви допълнителни въпроси, така че не се колебайте да ни потърсите.

Какви картонени торти ще откриете на BebeshkiDreshki.com?

Като професионалисти в областта “Щастливи малчугани”, ние знаем, че картонените торти трябва да отговарят преди всичко на желанията на мъниците. Ето защо сме се подготвили подобаващо. При нас ще откриете:

 • Едноцветни картонени торти - лесно можете да им поставите лепенки или друг тип украса, с която да ги превърнете в главния герой на партито;
 • Уникални картонени торти - и тук имаме предвид наистина уникални, защото дизайнът им е разработен от нашия екип. Избрахме едни от най-любимите герои и приказки на децата и ги пренесохме върху парчетата - магията на приказките оживява за празника на малчугана. Можете да изберете между Червената шапчица, Франклин, Пинокио, Котаракът в чизми, Снежанка и седемте джуджета, Пипи Дългото чорапче и Том и Джери. А за родителите, които организират празник с фолклорни елементи или специалното участие на българските носии, предлагаме картонени торти с шевици и етно мотиви;
 • Картонени торти с книжки - изработени от 20 бр. книжки за оцветяване и 64 бр. флумастери (най-често) картонените торти от този тип са изключително подходящи за децата в горните групи на детската градина. Не се притеснявайте, визията им няма да пострада и любимият герой ще бъде в центъра на вниманието.

 

В онлайн магазина ни можете да откриете огромно разнообразие от модели и цветове картонени торти, а ако не намирате това, което търсите, не се колебайте да се свържете с нас. Продължаваме да разработваме нови варианти, така че вашият може вече да е на път.