Вероятно вече сте преминали етапа с избора на подходящ дизайн и форма на картонената торта за рождения ден на малчугана. Сега обаче, предстои не по-малко интересната част с избора на подходящ пълнеж за всяко парче.

Ако и вие сте от родителите, които проучват и подготвят всичко предварително до най-малкия детайл (в пряк и преносен смисъл, когато става дума за картонени торти), то нашите насоки само ще потвърдят това, което вече сте подбрали. Можете да преминете направо към сайта ни и да се възползвате от разнообразието на него.

В случай че, тепърва ви предстои избор на пълнеж и не сте сигурни какво точно да сложите във всяко парче, за да зарадвате гостите на празника, то следващият текст може да бъде “настолната ви книга” за целта. Или поне настолният списък, тъй като не е много уместно да публикуваме цяла книга в блог секцията ни (пък и вече се опитахме, но не изглежда добре).

С какво да “напълним” картонената торта ?

Пълнежът за картонената торта може да бъде наистина разнообразен. Това от една страна е прекрасно, защото почти нямате ограничения при избора. От друга страна обаче, често родителите се затрудняват да вземат конкретно решение, чудейки се кой от подаръците е подходящ и кой не, за възрастта и предпочитанията на мъниците.

Не се тревожете, ние сме тук, за да ви помогнем.

 

На първо място нека обобщим какво “обикновено” включва пълнежът за една картонена торта. Лакомство (или няколко), дребна играчка като фибички, малки войници, моливчета, парти свирки, стикери и разбира се, балон.

Лакомствата могат да бъдат бисквитка, кексче, бонбонки или друга подходяща за възрастта на малчуганите дребна храна (опакована и с напечатан срок на годност върху опаковката), като ви съветваме да избягвате чистия шоколад. Съобразете избора на лакомства в предпочитанията на рожденика. Така той ще бъде щастлив от откритото в парчето торта, а ако останалите деца не споделят неговите предпочитания могат просто да пропуснат лакомството.

 

Втората част от пълнежа влиза не само в нашите компетенции, но и в нашия онлайн магазин. Той се състои от играчка с подходящ размер и тематика. За малките дами можете да подготвите фибички, гривни, пръстенчета, а за господата - войници, топчета, достатъчно дребни колички и всякакви “момчешки” неща, за които се сетите. Разбира се, подаръците в парчетата могат да бъдат и по-неутрални като цветни моливи, пластелин, фулмастери. Всичко това, както и още много други варианти можете да откриете на сайта ни, а ако не откривате нещо не се стеснявайте да ни потърсите.

 

Третата част от пълнежа е тази, която ще създаде настроението. Или поне така я наричаме ние. Все пак става дума за парти, не можете да пропуснете парти артикулите. Това включва всичко, което можете да свържете с думата празник и съответно може да се побере в стандартно парче от картонената торта. Цветни балони, парти свирки, светещи гривни и пръстчета - всичко, което прави партито забавно е удачно да бъде използвано.

Затова развихрете въображението си и изненадайте малчуганите не само с външния вид на картонената торта, но и с атрактивния ѝ пълнеж.

 

В случай че, сте избрали модел картонена торта с “нестандартен” пълнеж, като тези направени от книжки за оцветяване и флумастери, то почерпката можете да раздадете на гостите допълнително. Нужна ви е само ефектна декорация в същата тематика.

За какво да внимаваме при избора на пълнеж за картонена торта ?

След като сте избрали вече какво точно да скриете в картонената торта, не е лоша идея да хвърлите още едно око на избора си. Понякога, водени от еуфорично чувство забравям за дребните детайли като:

  • Възраст на гостите и рожденика - важно е да съобразите подаръците с възрастта на мъниците. Когато става дума за деца в яслените групи или дори в първа група в детската градина е добре да заложите на по-едри предмети като балони и парти свирки, както и на такива, които не се разглобяват на много малки части. Всичко останало е подходящо да поставите в картонената торта за по-пораснали дечица.
  • Съобразете броя на дечицата - за да няма сърдити и разочаровани малчугани ви съветваме да изберете броя на парчетата според дечицата “по списък”. Така дори някое дете да отсъства по време на празника, то няма да бъде забравено, а неговото парче може да го изчака в шкафчето му. Тази точка е важна както за избора на самата торта, така и за избора на пълнеж. Все пак никой не иска да получи празно парче картонена торта.
  • Подходящи лакомства - добре е да обърнете внимание и на вида на лакомствата, когато подготвяте пълнежа за картонената торта. Дребните бонбонки са по-подходящи за порасналите дечица, докато за мъниците по-добре е да заложите на кексчета например. Едно от големите предимства на този тип торти че, че всеки родител има възможността сам да прецени кое лакомство да предложи на детето си и кое не, но няма да е излишно ако сте се постарали предварително.

Какви варианти за пълнеж на картонена торта ще откриете на Bebeshkidreshki.com ?

За съжаление в нашия онлайн магазин не можем да ви предложим подходящи лакомства за картонена торта, въпреки че ни се иска. За сметка на това, можете да разчитате на нас за останалата част от пълнежа. Подбрали сме наистина огромно разнообразие от парти артикули, които биха се побрали в стандартно парче картонена торта - цветни балони, парти свирки, цветни конфети. При нас ще откриете и много и разнообразни дребни играчки, с които да зарадвате гостите на празника - колички, войници, пръстенчета, фибички, гривнички, топчета. А за родителите, които предпочитат практичните решения, екипът ни разработи няколко готови варианта пълнежи за картонена торта. Просто изберете този, който би допаднал най-много на децата.

Разбира се, винаги можете да проявите въображение и креативност и сами да сътворите пълнежа за тортата. Дори и в тази случай, можете да разчитате на нас и интересните канцеларски материали, които ще откриете на сайта ни.

 

Възползвайте се от предложенията и съветите ни, и направете празника на детето си наистина специален с атрактивен и изненадващ пълнеж за картонената торта.