• sdfsdf
  • sdfsdf
Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072
Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072 Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072 Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072 Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072 Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072 Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072 Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072 Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072
Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072

Чанта/органайзер за количка ReerClip & Go със сменяща подложка 84072

Всичко е леснодостъпноблагодарение на интелигентните вътрешни отделения Чантата за пелена има голямо основно отделение с допълнително п...
Цена:
41.58 лв.

Изчерпана наличност

SKU: 84072

Подробности

Всичко е леснодостъпно
благодарение на интелигентните вътрешни отделения

Чантата за пелена има голямо основно отделение с допълнително пространство за съхранение. Ето защо имате достатъчно място за съдовете за смяна на пелените и всичко необходимо.

Благодарение на интелигентните вътрешни отделения, памперси и кожени изделия. Имате определено място и имате бързо необходимите обекти. Чантата се доставя с отделни държачи за бутилки от всяка страна. 

Хигиенична подложка за преповиване
Благодарение на практичната сменяща се подложка с тапицирана табла

Когато сте навън и за по-дълго време, в крайна сметка ще трябва да промените памперса на бебетата си. Можете да използвате обществени станции за смяна, но наистина ли искате да сложите бебето си на тях? Нашата чанта за памперси идва с поставена подложка за подмяна, така че да можете хигиенично да смените пелената на вашето бебе. Подложката за подмяна е репелентна вода и мръсотия и по този начин може лесно да се почиства.

Лесно и гъвкаво закрепване
благодарение на Clip&Go куки

Организаторът на количката има 2 скоби с кукички. Тези скоби могат бързо и лесно да се закрепят към количката, като се използва велкро закопчалка. По този начин лесно можете да прикрепите чантата към количката по всяко време, благодарение на щракващите куки.
След изваждане на чантата можете просто да оставите скобите на количката. Следващият път, когато го използвате, можете просто да закрепите чантата до количката и сте готови да отидете.

Безопасно съхраниение
благодарение на закопчаването с цип

Чантата може да се затвори с цип и по този начин не се отваря неволно, докато се носи, а приборите за смяна са защитени от дъжд и влажност. Освен това можете да сте сигурни, че нищо не се губи и всичко остава на мястото си.

Стилен аксесоар
може също да се използва за ръчна чанта

Благодарение на дългите ремъци можете да използвате организатора без количката например като чанта за рамо. Но детето ви в крайна сметка ще стане по-възрастно и няма да ви е необходима чанта за пелени. Благодарение на модерния си дизайн и хармонично оцветяване, все още можете да го използвате като стилна чанта.

Детайли за продукта:

Полезен организационен бонус: запазете всичките си необходими предмети
с практична смяна на базата за пътувания
Голямо основно отделение с много място за съхранение и практична цип
интелигентно вътрешно оформление, с държачи за до 2 бутилки
2 в 1: организаторът може да се използва и като рамо чанта, лесна за почистване, благодарение на водата и отблъскващия мръсотия материал
Clip & Go: лесно закрепване и гъвкаво отстраняване с кукички
размери: прибл. 23 х 33 х 11 cm
Съдържание: 1x органайзер, 1x сменяща се база, 2x клип

Идентичност на продукта

Произход
Производител Reer
Дължина в см Дължина на талията Дължина рамо до рамо Дължина на ръкав Гръдна обиколка дължина чатал Дължина на крачол