Детски диспенсър за вода "Коте" в розово

Код: Z055000E

48,00 лв.
Available

За съжаление този артикул е изчерпан. Моля изберете друг артикул от онлайн магазина или се свържете с нас 0882 92 38 28.

Направете един полезен, красив и забавен подарък на своето съкровище. Всички знаем колко е полезно пиенето на вода, а повечето деца не го правят редовно. Нека направим полезно и приятно. Докато дечицата се забавляват, ще набавят на организма си така необходимата течност. Можете да го напълните както с вода, така и с полезен сок, чай (не много горещ) или с друга напитка по ваш избор.

Диспенсъра е обезопасен по всякакъв начин, към него има и чашка в същия стил и дизайн и с него се работи лесно и приятно. Малък като обем, той се вписва в стила на всеки интериор и осигурява ползването на вода по всяко време. Диспенсърът е подходящ както за дома, така и за детски градини, училища, специализирани заведения за деца, а защо не и за лятната Ви градина.

Тубата за вода е за многократна употреба. Пригодена е със клапа , която позволява да се пълни и да се слага на диспенсъра без да се разлива.

Вместимост на тубата: 2 литра
Размер на диспенсъра: 50 см

Сподели
Направете един полезен, красив и забавен подарък на своето съкровище. Всички знаем колко е полезно пиенето на вода, а повечето деца не го правят редовно. Нека направим полезно и приятно.

Цената на доставката за цяла България са 3,90 лева до офис на Еконт и 5.50 лв. до личен адрес, независимо какво си поръчате! Доставката е в рамките от 2 до 5 работни дни след поръчката! Ежедневно зареждане на нови артикули ! МОЛЯ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НИЕ НЕ СЕ ОБАЖДАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА!!! Като получите е-майл от нас, това означава, че поръчката ви е приета и се изпълнява! Поръчки направени СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, се обработват в понеделник.

Бебешки магазин"Тайни Принцес" ви дава възможност да върнете закупения от вас продукт в 14 дневен срок от получаването му 

Може да харесате също
Нагоре