Доставка и плащане

Какви са начините на достаква, които BebeshkiDreshki.com предлага?

Искаме да сме най-добрите и затова работим с най-добрите. Всички продукти, които ще откриете на сайта се доставят с куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС.

Каква е цената на доставка?

 1. Цената на доставка за всички продукти в магазин и до всяка точка на България е фиксирана на 4 (четири) лева. Спрямо тарифите на Еконт Експрес, ние покриваме разликата до пълната стойност на доставка и вие няма да заплатите повече от стойността, която Ви е показана при завършване на поръчката.
 2. Всички Princess точки, които можеш да спечелиш от нашата потребителска програма важат единствено за продуктите и не могат да бъдат използвани за услугите на Еконт Експрес.

* Актуализация на условията за "Доставка и плащане":

1. От 20 Ноември 2021 година, 00.00 часа, цената за доставка ще се изчислява автоматично по ценоразписа на куриерска фирма "Еконт Експрес";

2. Цената за доставка ще бъде видима за потребителя преди той да завърши поръчката си и ще е посочена в полето "Доставка (Достави с - Еконт Експрес)";

3. Въвежда се "безплатна доставка" до всяка точка на страна, за всяка поръчка на стойност от 101 (сто и един) лева или повече.

Какво е времето за обработка на поръчаните от мен продукти? 

За да сме най-добрите, знаем, че трябва и да сме бързи. Всички поръчки в BebeshkiDreshki се обработват в рамките на същия ден и се изпращат заявки за подготовка към склада. На следващата сутрин, куриер на Еконт Експрес минава и събира всички подготвени пратки от предходния ден, за да може да Ви достави продуктите.

Какъв  е процесът на обработка на поръчкката ми? 

Държим да знаете какъв е процесът ни по обработка на Вашата поръчка.

 1. Когато направите своята поръчка, ще Ви изпратим имейл, чрез който да Ви уведомим, че поръчката Ви е постъпила в нашите системи и ще бъде обработена.
 2. Ако сте направили поръчката си в работно време от 9.00 до 16.00, в дните от понеделник до петък - наш консултант ще я обработи в рамките на деня.
 3. Ако поръчката Ви е направена след 16.00 часа или през почивен ден, наш консултант ще я обработи в рамките на следващия работен ден.
 4. След като удостовери поръчката и данните за доставка, той подготвя цялата информация за Вашата пратка и изпраща заявка за подготовка на пратката Ви към склада.
 5. Всички продукти от поръчката Ви се проверяват от нашите консултанти в склада и когато се уверят, че не притежават никакви фабрични дефекти - опаковаме внимателно продуктите Ви и складовата разписка в брандиран BebeshkiDreshki.com плик.
 6. Когато поръчката Ви бъде взета от куриера, ние ще Ви изпратим нов имейл, с който да Ви уведомим, че може да очаквате доставка в рамките на 24 часа.

*Бележка: Молим да имате предвид, че поръчки, които съдържат артикули от различни марки е възможно да пристигнат отделно, като това не се отразява на цената на доставка.

Какъв е срокът за доставка?

 • Всички поръчки се доставят не по-късно от 5 /пет/ работни дни от деня на обработване на поръчката, като нашето старание е Вие да получите продуктите си в рамките на 72 (седемдесет и два) часа от поръчката.
 • Поръчки, заявени през уикенда (събота и неделя) или на официален празник, се обработват на първия работен ден, който следва денят на поръчката.

*Бележка: Към 24 Февруари 2021, "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД доставя 76% от всички пратки за по-малко от 3 /три/ работни дни.

При какви обстоятелства може да се забави поръчката ми?

Има обстоятелства, които не зависят изцяло от нас и ние не носим отговорност за настъпило забавяне, ако някое от изброените е налице:

 • Предоставили сте ни грешен/непълен телефонен номер или имейл;
 • Не сме успели да се свържем с Вас, за да верифицираме данните от твоята поръчката;
 • Предоставили сте неточен или несъществуващ адрес за доставка;
 • Възможно е да настъпи забавяне и поради наличието на технически повреди, лоши метеорологични условия, форми на стачни действия и/или протести, непригодна пътна инфраструктура, както и други форсмажорни обстоятелства, които не зависят от нас;
 • Ако не съдействате и осигурите условия за доставка на стоката на посочения адрес, в посочен от куриера срок.

Как мога да платя? 

"ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД полага непрестанни усилия за развитието на онлайн магазина BebeshkiDreshki.com, с което искаме да направим пазаруването бързо, лесно, удобно и приятно. На този етап, поддържаните от нас методи на плащане, са:

-          Наложен платеж– Ще платите в брой, на куриера, когато Ви достави пратката. 

-          Наложен платеж (чрез ПОС терминал)  - Ще платите чрез карта (ПОС терминал) на куриера, когато Ви достави продуктите.

-          Банков път – Може да заплатите поръчката си по банков път, като преведете стойността на Вашата поръчка по нашата сметка, която ще получите в имейла за потвърждение на поръчката.

Забележка: Всички видове плащане от тип "Наложен Платеж" се изплащат от ЕКОНТ ЕКСПРЕС към "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД под формата на "Пощенски Паричен Превод", поради което ще получите касов бон само от куриера. 

Искам да си поръчам, но искам да прегледам продуктите преди да платя. 

И точно така трябва! Всички поръчки от BebeshkiDreshki.com са със задължително включена опция "Преглед и Тест" без да е необходимо да го изисквате изрично. При всяка доставка имате право да отворите плика, да видите и премерите продуктите преди да извършите плащане към куриера. В случай, че констатирате нарушена цялост на опаковката, евентуални повреди, драскотини и други видими забележки по продукта, Ви молим да се свържете с наш консултант на телефон: +359882923828 или имейл: [email protected]

Ако приемете пратката без забележки и сте заплатили на куриера, това се приема за потвърждаване от Ваша страна, че продуктът отговаря по описание, вид и състояние на поръчаното.

Всичко описано по-горе не Ви лишава от Вашите потребителски права по чл. 112-115 от ЗЗП.