Потници за момиченца

Повечето мами държат да обличат своите малки момичета в красиви дрешки, с които те да изглеждат досущ като принцеси. Суетата около тяхното облекло започва още с появата на новороденото на бял свят. То може да включва най-различни по вид компоненти като бебешки потничета, ританки, камизолки, роклички и др. В раздела ще намерите богат асортимент от потници за бебета, като някои от моделите са с откопчаване, а други с презрамки и типично летни. 

Разделили сме предложенията по месеци, като също така осигуряваме бърз онлайн достъп до различни размери и модели. В Bebeshki Dreshki ще намерите още и ниски цени, които не са за изпускане. Купете потници за бебета с най-високо качество и се погрижете за комфорта на малкото си съкровище през всеки един ден от годината. 

Какви потничета за момичета има в Bebeshki Dreshki

Много от родителите поставят качеството на използваните дрешки като фактор номер едно за тяхното приятно използване и лесна поддръжка. Когато то е видимо високо, не само външният вид на дрехата ще е много добър, но и употребата ѝ ще е приятна както за бебето, така и за неговите родители. Ако търсите бебешки потничета за момичета на изгодни цени и с добра изработка, в магазин Bebeshki Dreshki ще ги намерите в голямо разнообразие откъм дизайн и цветове - бяло, розово, синьо, екрю, лилаво, червено, циклама и др. 

Открийте размер за вашето момиченце

Размерът е най-важен, когато говорим за покупка на бебешки дрешки и в частност потници за момичета. Дрехата трябва да не стяга и да не дразни деликатната детска кожа с материите си. Също така е добре да бъде избрана и в по-светли цветове, които не напрягат очите и се перат безпроблемно. В раздела ще откриете потничета в следните размери:

  • 62 см - за 3 месеца;

  • 68 см - за 6 месеца;

  • 74 см - за 9 месеца;

  • 80 см - за 12 месеца;

  • 86 см - за 18 месеца;

  • 92 см - за 2 години.

Цената са също е важен критерий, а в магазин Bebeshki Dreshki тя е винаги най-ниска. Уверете се сами и поръчайте момичешки бебешки потници лесно и бързо онлайн. Освен бебешки потници за момичета при нас ще намерите и много още други предложения, които си струва да видите. 

Поръчайте с бърза доставка от сайта

Повечето онлайн покупки се правят изключително лесно, като за целта трябва просто да въведете личните си данни в празните полета и да посочите някои важни детайли, за да финализирате поръчката си. Онлайн платформата е добре структурирана и създадена изцяло в полза на клиентите. Не пропускайте нашите изгодни предложения и ги купете на ниски цени.

Top