Условия на Потребителска Програма

Запознай се с условията на нашата Потребителска Програма, която има за цел да ти даде повече при всяко пазаруване и интеракция с твоя е-магазин - BebeshkiDreshki.com.

Версия на документа: 1.3

Последно актуализирана на: 14.08.21

Последни актуализации: Добавена нова глава III

Промените влизат в сила от: 21.08.21

I. ПРЕДМЕT

1. Настоящите условия са предназначени за регулиране на отношенията между "Тайни Принцес-28" ЕООД, със седалище и адрес на управление, ул. Околчица, 6, Враца, България, наричано по-долу за кратко ДОСТАВЧИК и от друга страна, клиентите - наричани по-долу ПОТРЕБИТЕЛИ на електронния магазин https://bebeshkidreshki.com, наричан по-долу "bebeshkidreshki.com".

2. Участие в настоящата "Потребителска Програма" могат да взимат физически лица, навършили 16 години, които имат регистриран профил на https://bebeshkidreshki.com и са се съгласили с общите условия на сайта, както и условията за съхранение и обработка на лични данни.


II. ДЕФИНИЦИИ

2. Потребителска Програма - Това е лоялна програма, в която всеки Потребител получава допълнителни виртуални средства (виртуален лев) спрямо неговите взаимодействия с магазина.

3. Потребител - Всяко физическо или юридическо лице, което има навършени 16 (шестнадесет) години и има създаден профил в BebeshkiDreshki.com.

4. Princess точка - Това е виртуална валута, която е създадена специално и обслужва само и единствено BebeshkiDreshki.com. Това означава, че тези Princess точки може да бъдат придобити само чрез описаните в "Потребителска Програма" стъпки и/или чрез закупуването на ваучер и могат да бъдат изразходвани единствено за покупки от https://bebeshkidreshki.com. 1 Princess точка е равна на 1 Български лев.

5. Валидност - Всички Princess точки имат валидност от 90 (деветдесет) дни от датата на получаването им. Ако не бъдат използвани в рамките на посочения период, Princess точките изтичат и биват инвалидирани.

6. Кешбек - Това е термин с който е обозначено възстановяването на от стойността на конкретна поръчка като Princess точки по твоя портфейл. Всеки регистриран потребител получава процент от стойността на всяка своя поръчка, която е получил и платил. Ако поръчката бъде върната в законовия 14 (четиринадесет) дневен срок, Princess точките се отнемат. 

III. ОСНОВНИ ПРАВИЛА

7. Всички Princess точки имат валидност от 90 (деветдесет) дни от датата на получаването им. Ако Princess точката не бъде изразходвана в този период, тя се инвалидира и потребителя не може да се възполза от отстъпката ѝ.

8. При споделяне на продукт и/или отговор на въпрос и/или изказването на мнение по продукт, което действие е било извършено докато потребителят не е логнат в системата, последният не получават точки за тези действия и те не могат да бъдат добавяни в последствие.

9. Всяко физическо лице има право на една регистрация на https://bebeshkidreshki.com. Ако бъде установена злоупотреба и се докаже повече от един профил създаден на едно и също лице, то всички точки ще бъдат отнети автоматично и потребителят ще бъде блокиран за използването на "Потребителската програма".

10. При използване на точки по поръчка, която поръчка не бъде завършена, BebeshkiDreshki ще възстанови употребените точки обратно по профила на потребителя.

11. Потребителят получава Princess точки индивидуално и ексклузивно за себе си. Princess точките не могат да бъдат споделяни, разменяни и/или предоставяни на трети лица.

12. "Тайни Принцес-28" ЕООД запазва правото си да променя условията по "Потребителската програма", като за тази цел ще актуализира публичното ѝ съдържание и вписва на коя дата последно е извършена промяна по условията.

13. "Тайни Принцес-28" ЕООД може да санкционира потребител, като му отнеме всички налични точки, ако има съмнения за злоупотреба и/или неспазване правилата на тази програма или общите условия на сайта.

14. При "Анонимизиране" на профил от страна на потребител, той автоматично отпада от "Потребителската програма" поради невъзможност за удостоверяване на потребителя и неговите действия на сайта.

IV. ДЕЙСТВИЯ И ПОЛУЧАВАНЕ НА PRINCESS ТОЧКИ

15. Стани потребител и вземи 3 (три) princess точки. За да станете част от Потребителската Програма и да се възползвате от нейните ползи, единственото условие е да имате създаден профил на BebeshkiDreshki.com и винаги, когато пазарувате да сте уверени, че сте влезли в профила си. Ако все още нямаш създаден профил, можеш да го направиш от тук.

15.1. Ще получиш 5 (пет) princess точки по твоя профил, когато завършиш своята регистрация. Тази награда е еднократна и се получава само и единствено при успешно завършена регистрация. "Тайни Принцес-28" ЕООД ще следи за злоупотреби и при откриването на такива ще отнема всички точки, които потребител е натрупал, ако е регистрирал повече от един акаунт с цел експлоатация на програмата.

16. Стани посланник на BebeshkiDreshki - споделяй продукти и истории с нас и ще получиш допълнително една или две Princess точки по твоя портфейл.

16.1. Споделяне на продукт - При всяко споделяне на продукт от БебешкиДрешки във Фейсбук, ти ще получаваш допълнително по една princess точка по твоя виртуален портфейл. За тази цел, ти ще трябва да си влязал в профила си в BebeshkiDreshki.com и в твоя Фейсбук профил. С цел избягване на злоупотреби, споделянето на продукти е ограничено до 2 (два) пъти дневно и 10 (десет) пъти месечно.

16.2. Споделяне на фейсбук страница - При всяко споделяне на нашата фейсбук страница, ти ще получаваш допълнително по два виртуални лева по твоя виртуален портфейл. За целта, трябва да си влязал в профила си в BebeshkiDreshki.com и в твоя Фейсбук профил. С цел избягване на злоупотреби, споделянето на фейсбук страницата е ограничена до един път месечно. 

16.3. Споделяния на продукти и страницата ни, които не са изпълнени по стъпките описани в точка 8 няма да бъдат зачитани.

17. За да споделиш фейсбук страницата ни или наш продукт, ти трябва да си влязал в твоя профил в BebeshkiDreshki.com, след което да отидеш на страницата на продукта, който искаш да споделиш и да натиснеш някой от двата бутона в секцията "Сподели и Вземи". Системата за проследяване и отчитане на виртуалните левове е автоматична и ще ти зареди допълнителен кредит само, ако си изпълнил тези условия.

18. Покани приятел и пазарувайте заедно

18.1. В част от лоялната ни програма, ние сме създали допълнителна функционалност за теб, чрез която да поканиш твоите приятели в BebeshkiDreshki.com. С това си действие, ти ще получиш допълнително две Princess точки за всеки твой приятел, който си поканил и се е регистрирал в нашия магазин. За избягване на злоупотреби, поканите са ограничени до 5 (пет) на ден.

18.2. За да поканиш приятел, трябва първо да влезеш в своя профил и от менюто да отидеш в секция "Покани Приятел". Вътре ще намериш твоя уникален линк, чрез който да поканиш приятелите си или директно можеш да кликнеш бутона "Изпрати покана", където просто трябва да напишеш имейлите на своите приятели, а ние ще им изпратим покани от твое име.

19. Сподели своето мнение за продукти и вземи 2 Princess точки

19.1. Всеки път, когато напишеш мнение за продукт, който вече си закупил - ти ще получиш допълнително 2 (две) Princess точки по твоя профил. Всяко мнение ще минава през преглед от модератор/администратор на е-магазина и само при условие, че бъде одобрено ще получиш своя бонус.

19.2. Условия за публикуване на мнение:

- Мнението ти трябва да бъде написано на кирилица, но ако не е - то ще бъде преправено от администратор/модератор и ще бъде публикувано;

- Мнението ти трябва да бъде обективно и насочено към продукта и неговото използване;

- Мнението ти трябва да запазва добрия тон, дори и то да е негативно. Няма да бъдат допускани мнения, които съдържат вулгарни и/или нецензурни/обидни думи;

- Мнението ти трябва да бъде написано за продукт, който вече си закупил и използваш.

20. Получавай Princess точки за всяка своя поръчка - Кешбек

20.1 Когато направиш поръчка на BebeshkiDreshki.com, ти можеш да получиш обратно от 3% (три процента) до 5% (пет процента) от стойността на поръчката обратно по твоя електронен портфейл. Ще получиш кешбак стойността под формата на Princess точки, в момента, в който получиш своята поръчка и куриерът потвърди заплащането на стоката.

21. Безконтактните плащанията ти дават повече

21.1 Всеки път, когато платиш поръчката си с платежен метод, различен от "Наложен платеж", ти ще получиш допълнително 4 Princess точки по твоя портфейл. Платежните методи, които ще ти донесат 4 Princess точки, са: Банков превод, Плащане чрез ипей или Изипей.

22. Научавай първи новините от нас, като се запишеш за Бюлетин

22.1. Обещаваме, че няма да ти изпращаме спам. Ще ти изпращаме новини свързани с нови марки, които сме напът да изложим в магазина, както и предстоящи промоции и/или новини свързани с потребителската ни програма. Заради това, че отделяш от времето си и следиш новините ни, ние ще те възнаградим с 2 (две) Princess точки по твоя портфейл. 

22.2. Имай предвид, че записването за бюлетин се случва еднократно и не се добавят точки, ако се отпишеш и отново се запишеш за него.

23. Всеки очаква подарък на рожденния си ден и ние ти подаряваме 20 (двадесет) Princess точки

23.1 Точно така, подготвили сме ти подарък за рожденния ден. Единственото, което трябва да направиш е да въведеш твоята рожденна дата в профила си и ще получиш 15 Princess точки, с които да пазаруваш.

24. Сигнализирай ни за проблем и ще получиш допълнително 5 (пет) Princess точки

24.1. Всеки път, когато докладваш проблем или бъг на сайта, който си установил и ние удостоверим, ще те възнаградим с 5 (пет) Princess точки за помощта. Искам да направим най-добрата платформа за пазаруване на спортна екипировка и спортни стоки, което ще се случи с твоята помощ и съдействие.