Често задавани въпроси

Какво е BebeshkiDreshki.com?

BebeshkiDreshki.com е Вашето онлайн място за пазаруване на бебешки и детски стоки. При нас ще откриете голямо разнообразие от бебешки и детски дрехи и аксесоари, както за ежедневието, така и за специални поводи, празници и тържества. Разгледайте специалната ни селекция от практичните и красиви модели на марки като Bebetto, Nanette, Carter’s, Disney, Tiny Princess и подбрани български производители.

Кой стои зад BebeshkiDreshki.com?

Основан през 2012, BebeshkiDreshki.com е собственост и запазена марка на "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" EООД. Вече близо десет години нашият екип се грижи да предостави лесен и удобен начин за пазаруване на всичко необходими за ежедневието и специалните поводи на Вашето бебе и пораснало дете.

Как да избера правилният размер?

"ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД полага непрестанни усилия за подобряването на функционалностите на bebeshkidreshki.com, както и предоставянето на максимално ясна и синтезирана информация за Вас. В тази връзка, на всяка продуктова страница ще откриете таблица с размери, която е съобразена с конкретния продукт. 

Поради разминаване в стандартите, използвани от различните производители при определянето на размерите, ние измерваме всеки един артикул поотделно и поместваме подробните му мерки в таблица под самия продукт, така че да Ви улесним максимално в избирането на най-подходящия за Вас вариант.

Мога ли да пробвам продукта преди да платя?

Всяка Ваша поръчка се преглежда внимателно и удостоверява от наш консултант, който ще Ви консултира за правилния размер при необходимост. Освен това, държим на доброто обслужване и поради тази причина, всяка Ваша поръчка пристига при Вас със задължителна опция "Преглед и тест", с която нашите доставчици на куриерски услуги са задължителни да Ви отделят достатъчно време, в което да прегледате и премерите продуктите преди да ги заплатите. Ако поради някаква причина, продуктът не е подходящ за Вас или не отговаря на очакванията Ви, можете да откажете продукта, като ще трябва да заплатите единствено разходите по връщане на пратката към нас.

Доставиха ми продукт, но нямах възможност да го пробвам веднага. Има ли как да го заменя или върна?

BebeshkiDreshki.com спазва напълно законодателните разпоредби на Р. България и всички продукти от Вашата поръчка можете да замените или върнете в 14 (четиринадесет) дневен срок от датата на получаване. Можете да откриете детайлна информация как да върнете пратка към нас в политиката ни за "Връщане и замяна".

Мога ли да върна продукт и да ми възстановите парите?

Разбира се, че можете да върнеш всеки продукт. Но това трябва да се случи спрямо условията ни за "Връщане и замяна" и не по-късно от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаването на продукта. Ако всички условия, посочени в политиката, са изпълнение - ние ще Ви възстановим стойността на продуктите в рамките на 10 (десет) работни дни от датата, на която получим върнатите продукти.

Можете да избирате между това да ти възстановим парите под формата на Princess точки, които да използвате при следващо пазаруване или да ни предоставиште банкова сметка, по която да преведем сумата. Ако все още не знаете какво са Princess точките, сега е времето да Ви запознаем с нашата Потребителска Програма, по която пазарувате, забавлявате се и печелите в същото време.

*Бележка: "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД работи изключително прозрачно и всички парични средства постъпват и излизат единствено от банковите ни сметки. Ние не държим касови наличности и не изплащаме върнати продукти в брой.

Каква е цената на доставка?

За да можем да отговорим на пазарните тенденции и потребителските желания, цената на доставка се изчислява автоматично от системата на Еконт, като за нашите клиенти, тя се намалява с 30% от стандартната им тарифа. За всички поръчки, на сума над 101 лв, доставката е безплатна.Тези условия важат за всички продукти, включително такива, които са в промоция, разпродажба или пратката съдържа по-обемни продукти. BebeshkiDreshki.com има сключен договор за куриерски услуги на територията на България и директна интеграция с Еконт Експрес поради, което ще получите цена на доставка преди да сте завършили поръчката си.

Каква е цената на доставка?

Всяка поръчка, която е постъпила преди 16.00 часа в работен ден, се обработва и изпраща към склада в същия ден. Пратката се взима от куриер най-късно на следващият ден в 10.00 часа и бива доставена в същия или на следващият работен ден. При всички обстоятелства, BebeshkiDreshki.com обработва и доставя Вашите поръчки в рамките на 5 (пет) работни дни.

Харесах си продукт, но не откривам размера, който търся. Как мога да го поръчам?

BebeshkiDreshki.com е дигитален магазин и единственият канал за продажба е този магазин. Всичките продукти, които са достъпни за продажба, са публикувани на сайта с техните налични размери. Ако не откривате Вашия размер, то най-вероятно е с изчерпана наличност. Можете да се свържете с нас на +359882923828, за да проверим дали имаме възможност за изтегляне на допълнителни количества от близките до България складове на нашите партньори.

Какво ще трябва да заплатя, ако откажа поръчани продукти?

Ако Вашата поръчка е доставена и при възползване от опцията "Преглед и Тест" сте установили, че той не е точният размер или не оправдава очакванията Ви - можете да откажете пратката, като в този случай ще заплатите разходите по връщане. Ако сте установили дефект или е била допусната грешка от наш консултант с избраните от Вас артикули, то не трябва да заплащате нищо, а само да ни уведомите за настъпилото събитие и да откажете приемането на продуктите.