Как се пазарува

Можете да пазарувате в Бебешки магазин "Тайни Принцес" по един от следните начини:

 

  1. Да си направите регистрация и всеки път като желаете да пазарувате, да влизате в профила си. Това ви спестява досадното писане на адрес и телефон за доставка всеки път. Ако все още нямате регистрация, можете да го направите ТУК .
  2. Можете да пазарувате без да си правите регистрация в сайта. Просто изберете опцията "Поръчка като гост" при завършване на поръчката си..
  3. Можете да използвате опцията "Бърза поръчка без регистрация" /зеленият бутон вдясно/. Тогава вписвате само имейла и телефона си, на който наш сътрудник ще се свърже с вас, за да уточните подробностите около доставката.
  4. Ако изпитвате затруднения с поръчка през сайта, по изключение можем да приемем поръчката ви на лично съобщение във Фейсбук страницата ни, по имейла или по телефона. Но ви препоръчваме да я оформяте през системата на онлайн магазина ни, с оглед на избягване на недоразумения и по-бързо обработване и доставка. 

За да закупите желаната от вас стока от Бебешки магазин "Тайни Принцес", изберете желаната опция /размер, цвят, вариант/ кликнете върху бутона "ДОБАВЕТЕ В КОЛИЧКА" на съответния продукт, като по този начин, той ще бъде добавен към вашата количка. По същия начин може да добавяте, колкото продукта желаете.

Съдържание на количката - може да видите съдържанието на вашата количка, като кликнете на бутона „ПАЗАРСКА ЧАНТА” (горе вдясно на страницата). Там може да коригирате количествата на стоките, които сте добавили в чантата или да ги премахнете, като отбележите количество „0” или кликнете на знак "Х".
След това кликнете на бутона „КЪМ ЗАВЪРШВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА”. Приключването на поръчката преминава през следните етапи:


Вход – ако вече имате регистрация и сте влезли в профила си, системата ще прескочи този етап и ще ви отведе на следващия. Ако не сте влезли в профила си, тук трябва да въведете вашия email и парола, с които сте се регистрирали и да натиснете бутона „ВХОД”.
Ако нямате регистрация, изберете дали искате да се регистрирате или да поръчате като Гост.
Попълнете формата на български език на кирилица, с изключение на email адреса. Това е важно за точността на вашия адрес (моля попълнете го възможно най-подробно), на който ще ви бъдат доставени стоките. След това натиснете бутона „РЕГИСТРАЦИЯ”.

Информация за плащането – на този етап вие избирате адреса за доставка и плащане. Тук може да обновявате вашите адреси, както и да добавяте нови. Може да управлявате вашите адреси и от вашият профил, ако вече сте регистриран.
Следва да натиснете бутона „ПРОДЪЛЖЕТЕ”.

Начин за доставка - изберете дали поръчката ви да бъде изпратена със Спиди, да бъде запазена или ще си я вземете от физическия ни магазин.

Плащане – тук вие избирате Метода за плащане, като кликвате на съответния прозорец, в който е описан желания от вас метод.

Преглед преди поръчка - тук имате последен шанс да проверите дали това са продуктите, които сте избрали и дали сте въвели коректно информацията. Тук може да добавите някакво уточнение - в полето "Коментар за поръчка".
Следва да натиснете бутона „ЗАВЪРШЕТЕ ПОРЪЧКАТА” и с това поръчката ви е приключена. Наш оператор ще се свърже с вас по телефона САМО В СЛУЧАЙ НА НУЖДА. Ако не бъдете открит на посочения от вас телефон, поръчката ви няма да бъде изпълнена.