Книжарница

Детска книжарница

Въпреки че, името ни може да Ви заблуди, BEBESHKIDRESHKI е онлайн магазин, на който ще откриете огромно разнообразие от артикули за деца, бебета и техните родители. Защото, като дългогодишни търговци знаем, че за да расте здраво и щастливо едно дете, не е достатъчно да му осигурим само страхотни дрехи и обувки. За да разбира повече и по-бързо, нещата около себе си, то има нужда от книжки, глобуси, боички и четки за рисуване, дори от розови слънчеви очила, тъй като светът на всеки един от нас, е такъв какъвто ние го виждаме. Погрижете се, Вашето дете да усвоява всичко, по интересен и забавен начин с предложенията, в нашата онлайн книжарница. И разбира се, не забравяйте за розовите очила.

Какви артикули ще откриете в детската книжарница на BEBESHKIDRESHKI ?

Като една напълно заредена онлайн книжарница, при нас ще откриете книжки, подходящи за различни възрасти и интереси на децата. Ученически раници и чанти за момичета и момчета, които малчуганите със сигурност ще харесат. Не сме забравили и детски портмонета. За да бъде всичко необходимо на лице и ученическата раница да е подготвена, можете да разчитате на нашата онлайн книжарница за всички училищни помагала, като тетрадки, цветни моливи, пластелин, математически пособия, дори глобуси и плакати за ученическото бюро. Както казахме, в онлайн книжарницата на BEBESHKIDRESHKI ще откриете всичко необходимо, за това сме подготвили и допълнителни книжарски материали като, поздравителни картички, покани, подаръчни торбички и албуми за снимки. И да повторим отново, розовите слънчеви очила, също са при нас.

Детски книжки за деца

Кой не обича детските приказки? При нас ще откриете книжки с любими детски приказки, които детето Ви ще слуша с удоволствие. Книжки за оцветяване, музикални книжки и детски енциклопедии, с които ще опознае цветовете, звуците и света, който го заобикаля. За най-малките сме подбрали бебешки книжки от плат, гумени или с дрънкалки, часовете на бодърстване могат да бъдат още по-забавни. Ако детето Ви вече е минало този етап, то със сигурност ще хареса детските книжки, събрани в поредици, интригуващите детски романи и разбира се, забавните настолни игри. И тъй като, децата също имат отговорности, книжките за детската градина ще му помогнат по-лесно да усвои писането и смятането, чрез веселите логически игри.

Раници, чанти и портмонета

Подготовката за училище е важна не само за Вас като родители, но е много вълнуваща и за детето Ви. Особено, ако започва първи клас. Ученическите раници трябва да бъдат удобни, имайки предвид всички учебници и помагала, които ще бъдат в нея. Подбрали сме разнообразни модели, за да може детето Ви да избере тази, която му харесва най-много. Ергономичните ученически раници, са най-честият избор на родителите. Следвани от ученическите раници с колелца и 3D раниците за училище. Независимо, дали търсите раница за момче или момиче, ние сме подготвени. Когато дойде време за пълнежа, заложете на ученически несесер с пособия, подредени по най-удобния начин, те ще са първи помощници на Вашето дете. В несесерите без готови пособия пък, могат да се прибират всички важни дребни неща, за да не ги търси детето Ви по дъното на раницата. За по-малките госпожи и господа имаме и по-малки раници. Страхотни цветове, любими герои и достатъчно място, за най-важните принадлежности за детската градина. Малките раници са идеални, когато излизате на детската площадка. Разбира се, ако предпочитате можете да поставите, така нужните вода и мокри кърпи и в интересна детска чанта през рамото. Малките чанти са предпочитани от децата, защото могат сами да носят багажа си. За момченцата са подходящи и спортните торби, докато момиченцата могат да се възползват от елегантните малки чанти, наподобяващи дамската чанта на мама. За да се чувства детето Ви още по-самостоятелно, към комплекта добавете и детско портмоне.

Училищни помагала

Ако вече сте взели списъка от училище, с необходимите училищни пособия, започвайте да отмятате. Погрижили сме се в нашата онлайн книжарница да намерите тетрадки, етикети, ученически програми, боички и четки за рисуване. Някои училища имат изисквания за марката флумастери и цветни моливи, затова сме подбрали, не само различни марки, но и различни по големина сетове. При фулмастрите можете да избирате от 18 броя в комплект до 96 броя, а при пастелите и цветните моливи от 12 броя в комплект до 50 броя, за да не липсва нито един цвят на малкия художник. За още по-креативните часове в училище, подберете удобна ножичка, лепило, острилка, гумичка и пластелин. А математическите пособия и глобусът, ще помагат на детето Ви, докато се подготвя вкъщи. За да бъдат всички тези дейности удобни, осигурете на малчугана интересна подложка за бюро. Освен това любимите анимациони герои ще направят работното му място по-привлекателно. 

Покани и албуми

Въпреки че, в днешно време всичко е дигитално и снимките се съхраняват основно в телефона или лаптопа, албумът за снимки не може да бъде заменен. Страхотното чувство, когато разлиствате албума със запазените спомени и емоции, е неповторимо. Рамките за снимки пък, ще стоят гордо на стената с веселите снимки от онзи рожден ден. Разбира се, за да има гости на партито, трябва да ги поканите. Оригиналните и забавни покани за рожден ден, ще се харесат на малчуганите. А за всички останали поводи като Коледа, Сватба, Кръщене, Юбилей можете да изпратите картичка. Защото картичките за повод са не само красиви, но и ефектни, винаги носят елемент на изненада. Добавете и торбичка за подарък в същия тон, вече сте готови за предстоящия празник.

Други артикули в книжарницата

Винаги има и друго. Защото не знаете, кога Вашето дете ще има нужда от детски чадър със забавни щампи или пък, детски слънчеви очила. Времето е променливо, желанията на децата също. Независимо от времето, за малките дами моментът винаги е подходящ за красива диадема, шнола или панделка за коса. Изберете тези, които си подхождат най-добре с тоалета на момиченцето Ви и направете визията впечатляваща от глава до пети.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 7135 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 7135 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5