• sdfsdf
  • sdfsdf
КНИЖКА-ПРИКАЗКИ ЗА ПИРАТИ + ЗАБАВНИ ИГРИ
КНИЖКА-ПРИКАЗКИ ЗА ПИРАТИ + ЗАБАВНИ ИГРИ
15%
15%

КНИЖКА-ПРИКАЗКИ ЗА ПИРАТИ + ЗАБАВНИ ИГРИ

Книгите от библиотека „Славейче” са създадени специално за децата, които се учат да четат. Текстът е увлекателен и достъпен, с едър шрифт и цветни илюстрации. С ...
Цена:

3.99 лв.

3.39 лв.

Наличен

SKU: 127741

Наличност: Наличен

SKU: 127741

Подробности

Книгите от библиотека „Славейче” са създадени специално за децата, които се учат да четат. Текстът е увлекателен и достъпен, с едър шрифт и цветни илюстрации. С тях децата лесно ще преодолеят притеснението от четенето, постепенно ще престанат да сричат и ще започнат да четат гладко и с разбиране. 

  • Книгата съдържа три забавни приказки за пирати и развиващи задачи след всяка приказка. Включва речник на думи и изрази
  •  В края на книгата децата ще намерят читателски дневник, в който могат да залепят своя снимка, да дадат оценка на книгата, да споделят коя приказка им е харесала най-много и др.
  • Всички книги от библиотека „Славейче” съдържат талон с номер – при събиране на 12 талона, децата печелят персонална грамота от издателство „Фют” за най-добър читател и специална папка, в която да подредят страничките на своя първи читателски дневник.

 

 

Идентичност на продукта

Възраст от 7 до 9 год.
Пол Унисекс
Производител Издателство ФЮТ
Произход България
Дължина в см Дължина на талията Дължина рамо до рамо Дължина на ръкав