• sdfsdf
  • sdfsdf
Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101
Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101 Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101 Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101 Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101 Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101 Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101 Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101 Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101
Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101

Колан за шофиране по време на бременност Reer Mommyline 88101

Пътуване с бебе в корема? Разбира се! Ако шофирате, правилата за безопасност продължават да важат: моля, извийте се - но по правилния начин! По време на бременност нормалният триточков пред...
Цена:
93.58 лв.

Наличен

SKU: 88101

Наличност: Наличен

SKU: 88101

Подробности

Пътуване с бебе в корема? Разбира се!

Ако шофирате, правилата за безопасност продължават да важат: моля, извийте се - но по правилния начин! По време на бременност нормалният триточков предпазен колан се простира неудобно през корема и нероденото дете. И ако колата спира внезапно или ако има инцидент, долната част на предпазния колан трябва да се движи по таза, а не над корема. Мобилният предпазен колан MommyLine 2in1 гарантира, че коланът е позициониран правилно и не се плъзга, като по този начин предлага по-добра безопасност за нероденото бебе и повече комфорт при бременни майки, когато пътуват с кола.

Съвет от акушерката

Не се подлагайте на ненужно натоварване, когато шофирате, и не продължавайте дълги пътувания, особено към края на бременността. Облекчете се на почивка най-малко на всеки два часа, излезте от колата и се движете малко. Поставете облегалката възможно най-стръмно и позиционирайте облегалката така, че горният ръб да е на същото ниво като горната част на главата. Уверете се, че сте поддържали достатъчно разстояние от предните въздушни възглавници: Натиснете облегалката на седалката, за да оставите поне 25 cm пространство между себе си и въздушната възглавница, за да предпазите стомаха си в случай, че въздушната възглавница се активира.

За повече безопасност и комфорт при пътувания с автомобил

Предпазният колан MommyLine 2in1 се състои от плоска възглавница и закрепени към него сапани, които придърпват обезопасителния колан надолу. По този начин, коланите осигуряват оптимална позиция и поддържат лентата на таза комфортно под корема с бебето.
Благодарение на изключително голямата дишаща повърхност за сядане, тя предлага много удобство и може да се използва още от самото начало на бременността.

Гъвкава за употреба и с поли и рокли

Благодарение на трите си колана, лентата за бременност може да се използва удобно с панталони и поли. Благодарение на двете странични ремъци, дори дългите поли и макси рокли не се нуждаят от регулиране нагоре.

Лесна инсталация

Инсталацията е много лесна и гъвкава: поставете продукта на седалката, закопчайте колана, регулиран по размер, върху облегалката и е готов за употреба! Носещият колан "MommyLine 2in1" е подходящ за всички седалки на водача и предните пътници.

Злополука? Потърсете лекар незабавно !

Ако сте замесени в злополука, дори и да е незначително: незабавно да се извърши медицински преглед, за да може незабавно да се разпознае отлагането на плацентата, което може да доведе до спонтанен аборт или преждевременно раждане.

Детайли за продукта:

  • повече безопасност и комфорт при пътуванията с кола
  • перфектно регулиране на колана: удобно позициониране на лентата под венеца на бебето
  • 2в1 - гъвкаво приложение: може да се носи както с поли и панталон
  • лесен монтаж и използване, приляга на шофьора и седалката на предния пътник във всички автомобили
  • изключително голяма, дишаща повърхност за сядане
  • може да се използва от ранния период на бременността
  • размери: 47х45 см
  • материал: покритие: 90% полиестер; 10% найлон;

Идентичност на продукта

Произход
Производител Reer
Дължина в см Дължина на талията Дължина рамо до рамо Дължина на ръкав Гръдна обиколка дължина чатал Дължина на крачол