Анцузи

Детски анцузи за момчета

Удобни дрехи за децата - това е синонимът на детските анцузи.

Като представители на по-активната част от мъниците, момченцата имат нужда от свободни дрехи за своето ежедневие. Не случайно, детските екипи за момчета са предпочитани от родителите. Съставени от две части, винаги имате на разположение допълнителна дреха, която да облечете или съблечете, в зависимост от ситуацията. Особено през пролетта и есента, когато времето е променливо и се чудите дебела или тънка блузка да изберете за детето си. Край и на скъсаните панталони, станали жертва на катерушките от детската площадка. Анцузите за момчета, освен че са достатъчно еластични, са конструирани с дълбока долна част, за да осигурят максимална свобода на краката от горе до долу. Каквото и да трябва да се прескочи, прескочете го с анцуг. Съвременните модели анцузи за деца, не отстъпват по визия на останалите дрехи в момчешкия гардероб. Започвайки от десените за малчуганите в яслата - ярки цветове и забавни щампи. През момченцата в детската градина – цветовете стават по-тъмни, но декорациите по-разчупени. Емблемата на любимия футболен отбор, вече може да се забележи от всички или якият надпис за скейтъри. До подрастващите и тийнейджърите, които предпочитат добре контрастиращите цветове, за сметка на декорациите. Неоновите акценти върху анцузите за момчета са актуални за всеки сезон.

Какви анцузи за момчета да изберем за яслата?

Имайки предвид, възрастта на децата анцузите от две части за момчета, са повече от добро решение. Изберете модел, на който горната част е без качулка. Като всички останали висящи елементи, които не са препоръчителни за малките деца, тя може да се закачи, по време на заниманията. Плюсът при избора на екип от две части е, че връхната дреха за излизане на яслената площадка, отпада от багажа, който трябва да занесете. Долнището с удобен ластик на талията, вместо копчета, ще осигури на Вашето дете свободни игри по пода. Анцузите за деца, са толкова разпространени в яслите, защото освен практична имат и образователна цел. Коя е най-лесната дреха за обличане?

Какъв детски анцуг за момчета е подходящ за спорт?

Определено, заложете на екип за спорт от по-тънка материя. Всяко момченце на даден етап от живота си, посещава тренировки и тук вече зависи от неговите предпочитания. Активността по време на занятията, загрява тялото и изборът на ватирани плътни модели е неподходящ. Памучните материи освен че, оставят кожата да диша позволяват пълна свобода на движенията. Освен другите си качества памукът има хипоалергенни свойства, което при толкова интензивен контакт с кожата на детето, е изключително важно. Ластичният завършек на крачолите при спортните анцузи за момчета, ще предотвратят закачане по време на тренировката. Относно горнищата, имате по-голяма свобода на избор, защото момченцето Ви, ще го облече, едва когато занятието приключи. Това е и големият плюс на тази част от екипа за момчета, излизайки от затоплената зала, горнището ще предпази детското тяло от рязката смяна на температурата. Нека спортните тренировки на момчето Ви да бъдат удоволствие, а не в неудобно задължение.

С анцуг на училище. Какво да вземем предвид?

За разлика от детската градина и яслата, където дрехите на малчуганите могат да бъдат сменени по всяко време с резервни, в училищата тази опция по-скоро не съществува. Освен в часовете по физическо, когато съблекалните са на разположение на съответния клас. Детските анцузи за момчета са решението, което отговаря на удобство и свобода. Дрехите, които облече детето Ви от сутринта, ще бъдат на него почти цял ден. Ето защо, вместо копчета и колани, за децата са по-комфортни ластици и връзки. Особено за учебните часовете, когато са в седнало положение дълго време. Разнообразието от материи при детските анцузи за момчета, Ви дава възможност да подберете най-подходящите за сезона. Говорейки за подрастващи младежи, няма начин да ги убедите за обуването на чорапогащник, въпреки минусовите температури. Ватираните анцузи за момчета са хитрият трик, с който ще бъдете спокойни, че на Вашия син няма да му е студено. Тук чудесна роля играе и качулката, освен привлекателна част от детския екип, функцията ѝ на шапка при хладно време е много практична. Спомнихте си, за поредната изгубена в училище шапка, нали?

Кои са 3-те най-предпочитани модели анцузи от момчетата?

Базирайки се на опита, който имаме, си позволихме да изготвим класация на най-предпочитаните от момчетата спортни екипи. Колкото повече порастват, толкова повече обръщат внимание на дрехите, с които са облечени. Въпреки голямото разнообразие от детски анцузи, моделите, които можем да определим като най-желани са:

 • Анцузи за момчета с емблеми на футболни отбори;
 • Анцузи за момчета с цветовете на българското знаме;
 • Анцузи за момчета с комбинации от неонови цветове.

След като вече имате насоки, относно спецификите на момчешките екипи, е време да се погрижите и за удобните маратонки на Вашия син.

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 139 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 139 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5