Блузи с дълъг ръкав

Блузки с дълъг ръкав за момчета

Обновете гардероба на детето си, като добавите модерни блузи с дълъг ръкав. При подбора на моделите, които ще намерите в нашия сайт, взехме предвид факта, че всеки малък мъж има свой собствен стил. Блузите с дълъг ръкав за момчета, също трябва да отговарят на него. Зарадвайте детето си, избирайки блузката според неговите, характер и интереси. Разнообразните цветове и дизайни в тази категория, ще задоволят всяко желание. Детските блузки с дълъг ръкав за момчета, можете да съчетаете безпроблемно с дънки или панталон. Ние от BebeshkiDreshki сме се погрижили, не само за визията на блузите за момчета, но и за подходяща материя, която да осигури всекидневното удобство на малчуганите. Момченцата, фенове на спокойните игри, ще се чувстват по-комфортно с ватирани блузи. За по-активните деца пък, са уместни тънките памучни блузки, които няма да ограничават движенията им.

Какви блузки с дълъг ръкав са подходящи за детската градина?

Когато подбирате дрешките за ясла или детска градина, трябва да имате предвид, че в помещенията там е доста топло. Особено през отоплителния сезон, когато възможността за проветряване е малка. Памучните блузки с дълъг ръкав са едни от най-предпочитаните варианти, защото естествената материя позволява на кожата да диша. Друга важна причина, памукът да е избиран за детски блузи с дълъг ръкав е, че е приятен на допир и има антистатични свойства. За малък мъж в детската градина, е от изключителна важност, ръкавите да не му създават проблеми. По време на преходните сезони, за да не се тревожите от променливите температури, добавете елек или горнище към аутфита на сина Ви. Ако пък не сте фен на количествата дрехи, заложете на ватираните блузки с дълъг ръкав за момченца. Освен че, са леки и удобни, блузките от вата задържат естествената топлина на тялото, без да го претоплят. Другото важно нещо при избора на подходяща детска блуза е дизайнът. Облото деколте, ще даде свобода на вратлето, а когато дойде време за събличане, синът Ви няма да попадне в схватка с качулката. Ластиците на талията и ръкавите, ще придържат детската блузка на мястото ѝ дори в най-щурата игра.

Забавните картинки на любими герои, ще направят детската блуза с дълъг ръкав, най-предпочитаната от сина Ви дрешка. Висококачествените щампи с коли, супергерои или Пес Патрул ще носят всеки ден, различна емоция за Вашето съкровище.

Избор на блуза с дълъг ръкав за училище.

Най-важните качества, които трябва да притежават училищните блузи са да бъдат удобни и да не се намачкват. Въпреки че, вече са ученици, децата в училище са доста активни по време на междучасията. Памучните блузи с дълъг ръкав за момчета освен комфортни са и практични. Подходящи са и за часовете по физическо, тъй като памукът има абсорбиращи свойства. Ватираните блузи пък, са уместно решение за тийнейджърите, които не обичат да носят, твърде много дрехи върху себе си. Фината вата от вътрешната страна на блузките с дълъг ръкав, ще задържа естествената топлина към тялото. А хипоалергенните качества на памука, ще помогнат за предотвратяването на нежелани реакции от кожата. По-малките ученици, които сега усвояват четенето, ще бъдат впечатлени от блузките с щамповани надписи. Дизайнът при тийнейджърските блузи с дълъг ръкав е разчупен с нестандартни апликации. Наличието на качулки, джобове, ципове и връзки отличават атрактивните модели. Цветовете при тях също са свежи- лайм, мента, електриково синьо. Ако в училището на Вашия син са наложени униформи, въпросът с избора на блузки с дълъг ръкав за там, е силно ограничен. Но това не означава, да пренебрегнете обновяването на момчешкия гардероб - уикендите и ваканциите са идеални поводи за страхотни блузки.

Добър вариант ли са детските блузки с дълги ръкави тип поло?

Разбира се. Трябва само да ги съобразите с момента за носене. Поло блузките за деца, обикновено са направени от тънка и дишаща материя, защото са предназначени да прилягат по тялото. Високата яка е плюс, който можете да използвате умело при разходка в по-хладно време. Не всички деца са фенове на шаловете.

Защо BebeshkiDreshki е моят избор за блузи с дълъг ръкав за момчета?

Като онлайн магазин с дългогодишна история, ние държим на своите клиенти. Всички блузки с дълъг ръкав в тази категория, са произведени от висококачествени материали и материи. Имайки предвид, че нашите потребители са Вашите деца, не можем да си позволим компромисни предложения.

Ако вече сте избрали удобни и подходящи блузки с дълъг ръкав за Вашето момченце, разгледайте и категорията ни с детски панталонки. Всеки малък мъж, трябва да бъде добре облечен от глава до пети.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 167 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 167 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5