Официални костюми

Костюми за момчета

Страхотните официални поводи и събития изискват подобаващо облекло. Детският официален костюм за момчета е помощта, от която се нуждаете, за да превърнете палавия малчуган в истински малък джентълмен. Точно като добрата фея и Пепеляшка, но сега ще имате възможността да облечете принца. Актуалните и елегантни детски костюми, сякаш задължават момчетата да се държат различно, палавите постъпки остават встрани и пред Вас застава стилен малък господин. Ние от BEBESHKIDRESHKI знаем, че и най-възпитаното и културно дете не би изтърпяло красиви, но некомфортни дрехи. Затова сме подбрали модели, които освен, че ще направят синът Ви да изглежда очарователно, ще бъдат комфортни и няма да ограничават движенията му. Някои родители смятат, че официалните костюми са излишни, когато става дума за малки момченца, но защо ако предпочитате костюм за себе си, решавате да лишите малчугана от тази възможност? Дори обратното, вкусът към дрехите и правилното им съчетаване се възпитава от ранна детска възраст.

Подходящи поводи за официални костюми за момчета

В живота на всеки малчуган има много тържествени събития. Ще се нуждаете от детски костюм за момче, ако предстои рожденият му ден, кръщенето или друг значим празник. Има и поводи, които не са пряко свързани с детето, като сватби, тържества в детската градина или училище, бал. За всеки от тях, Вашият син може да изглежда като истински джентълмен, обличайки костюм. Ние знаем, че празниците не са само в един сезон от годината, затова сме подготвили страхотни предложения както за по-хладно време, така и за горещините през лятото. Изберете стила, който Ви харесва и нека празникът бъде незабравим.

Детски официален костюм за рожден ден

Най-често родителите избират да облекат сина си в официален костюм на първият му рожден ден. Вълнението около този празник винаги е голямо и отбелязването му трябва да бъде подобаващо. В зависимост от Вашите предпочитания и цялата декорация за отпразнуването на първата годинка, изберете детски костюм в цвят, който няма да бъде контрастен. Детето Ви ще бъде център на внимание, затова всичко трябва да е тон. На сайта ни ще намерите голямо разнообразие от цветове и комбинации между тях, което значително ще улесни изборът Ви. Ако предпочитате по-изчистен и елегантен вариант, заложете на смокингът за момчета. През последните години той набира все по-голяма популярност, защото освен изключително стилен, целият сет е и много практичен. Официалните изчистени линии, дават възможност на отделните части лесно да бъдат комбинирани с различни ризи или папионки, в последствие. Ако празникът е през лятото изберете костюм за рожден ден с къси панталони. Въпреки, че е пораснал с цяла една година, Вашият малък мъж има нужда най-вече от комфорт.

Официален костюм за момчета за кръщене

Като един от най-светлите празници в живота на всяко дете, кръщенето изисква красиво и елегантно облекло. Водещ за този повод е белият цвят. Някои родители обвързват събитието с първия рожден ден на сина си, а други го отлагат с три-четири години, за да може и малчуганът да му се наслади. Препоръчваме когато избирате официален костюм за кръщене да съобразите възрастта на детето. При мъничките господа е добре да заложите на бял костюм с по-малко части, тъй като всички знаем колко интересно се облича разплакано от попа дете. По тази причина, сме подготвили страхотен сет за момчета от четири части, напълно достатъчни за изтънчената визия. При по-големите момченца, имате свободата да добавите всички аксесоари, които Ви харесват и да превърнете сина си в елегантен джентълмен със сако и вратовръзка.

Детски официален костюм за сватба

Сватбеният ден е незабравим не само за самите младоженци, но и за всички, които са поканени на тържеството. Избирайки официален костюм за сина си, ще го накарате да се чувства като един от най-желаните гости, а не просто, придружаващ мама и татко. Поводът е страхотен за пълен сет от много части. Освен панталон и риза, можете да се развихрите с красив фрак, който да бъде акцент на тоалета. Папионка или вратовръзка със същите принтове и декорации, както и сако, допълващо всички дрешки от детския костюм. Това е и поводът, за който смело можете да изберете комбинация от цветове или дори, самият костюм за момчета да бъде в ярък цвят. Официалните детски тоалети са дрехи, носещи елегантност и стилно излъчване, а не скучни униформи. Ако възрастта на сина Ви го позволя, подберете костюма му заедно с него, така той ще го носи с радост и ще се чувства уверен сред многото непознати възрастни на сватбата.

Избор на подходящ официален костюм за момчета

Преди всичко, детският костюм трябва да е приятен за тялото и да не ограничава движенията на детето. Не се страхувайте от синтетиката в тъканите - те увеличават издръжливостта. Но балансът е важен, основната част трябва да бъде памучна. Съобразявайки сезона ризата може да бъде с дълъг или къс ръкав, което не влияе на нейната елегантност. Същото важи и за панталонките, за разлика от мъжете, малките господа могат да си позволят да изглеждат стилно и в летни варианти на костюм. Изборът между вратовръзка и папионка зависи както от цялостната визия на облеклото, така и от възрастта на сина Ви. Дългата вратовръзка с красив английски възел е подходяща за порасналите джентълмени, за малките господа по-практичният избор е папионка, в която няма да се заплитат.

Превърнете празничните събития в незабравими, като внесете изисканост в интересния детски свят на сина си. Избирайки официален костюм, не забравяйте, че обувките към него също трябва да бъдат елегантни. Поръчайте онлайн и се подгответе за специалния повод, без изморително обикаляне по магазините. На нашия сайт можете да намерите всичко необходимо и то да бъде във Вашите ръце, само с една покупка.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 40 общо

 1. 1
 2. 2
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 40 общо

 1. 1
 2. 2