Пижами

Детски пижами за момичета

Детски пижами от памук

Когато говорим за деца и техния сън, ние от BebeshkiDreshki взимаме нещата много сериозно. Нашето мнение е, че детската пижама трябва да е толкова мека, колкото е и детската кожа. Затова, всяка детска пижама, която постъпи в нашия склад бива проверявана и инспектирана от нашите консултанти. Проверяваме самата пижамка и преглеждаме материята. Ще забележиш, че в нашия магазин, всички пижами са от 90% или 95% памук, защото повярвай ни - това има значение. Детската пижама трябва да е мека, комфортна и в зависимост от месеца - топла или прохладна, за да достави този спокоен сън на детето, който и ти държиш да има.

Произведени в България

След повече от 8 години в продажбата на бебешки и детски дрехи, продавайки десетки хиляди дрехи на производители от цял свят - екипът ни установи, че няма по-добро от Българското. Особено, когато става дума за детски или бебешки пижами. Производството на дрехи в България се развива през годините и ние работим с отбрани производители, които поддържат високи стандарти на качество, защото искаме да ти поднесем най-доброто за твоето момиченце. Повярвай ни, когато ти казваме, че има значение къде е произведен продукта и трябва да заложиш на Българското, защото когато става дума за изработката на детско бельо, пижама или друг артикул, който се носи плътно до кожата - Българското качество е на световно ниво.

Детски български пижами, с които да осигуриш спокоиствие на твоето дете по време на сън - това ти предлагаме от BebeshkiDreshki и сме сигурни, че ще останеш очарован от мекотата и лекотата на пижамата.

Пижами с анимационни герои

Открий разнообразие от над 120+ детски пижами за момичета с различни анимационни герои. Можеш да използва филтъра за "серия", за да откриеш по-лесно пижамата, която търсиш или просто да разгледаш асортимента ни и да избереш някоя изчистена детска пижама в бяло или екрю. 

Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 157 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Сортирай по
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница

Артикули 1 до 24 от 157 общо

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5