Народни носии за момиченца

Облеклото е начин за себеизразяване и проява на добър вкус. Дори и при детската мода се наблюдава впечатляващо разнообразие от дрехи, като тук, в този раздел, ще откриете бебешки народни носии за момичета, които са взаимствани от българския фолклор и са страхотно решение за честване на редица празници и обичаи. Подходящи са за бебета и са изработени от качествени материи и традиционните за класическите народни облекла цветове. 

Тематичните предложения в категорията са подходящи за доста поводи, свързани с почитането на българщината и поминъка на страната ни. Предлагаме носии в разнообразни размери и на ниски цени, които само е онлайн магазин Bebeshki Dreshki ще ги откриете толкова ниски. 

Открийте красиви народни носии за вашето бебе момиче

Традиционното за България облекло е живописно и много красиво. Изящните шевици са част от рокли, поли и елечета за момичета, а към всички тези продукти предлагаме и автентични цървули за още по-оригинална и впечатляваща визия. Бебешките носии за момичета от Bebeshki Dreshki са с прецизна изработка и са с изцяло фолклорен дизайн. Към този вид облекло е удачно да се добавят и някои видове аксесоари за още по-изразително излъчване на облеченото в подобен вид облекло бебе. Ние предлагаме на всички малки моми до 2 години следните модели бебешки носии:

  • “Радка” - в жълто и черно, с фолклорни мотиви и извезан колан;

  • “Иванка” - съставена е от поличка, елече, блузка и престилка;

  • “Живка” - красива бяла рокля с ефектна декорация;

  • “Здравка” - рокля в червено и черно;

  • “Тодорка” - народна дреха за момиче в син цвят, с тематични мотиви и шевици.

В раздела ще откриете и много още други бебешки облекла за момичета, които са взаимствани от народните обичаи, почитани на целия народ. 

За какви поводи са подходящи бебешките народни носии?

Етно визията е уместна в много случаи. Съществуват различни видове народни дрехи - тракийски, шопски, северняшки и др., които са се носили от хората, живели в различни краища на страната. Подобни дрехи са подходящи за поводи като сватби, кръщенета и дори рождени дни, когато искате да комбинирате модерното честване на радостни събития с неостаряващите фолклорни традиции и обичаи. 

От какви материи са изработени?

Бебешките носии за момичета в онлайн магазин Bebeshki Dreshki са изработени от памук и полиестер, което прави всяка една дреха удобна и комфортна за носене. Купете фолклорни облекла за най-малките с безупречно качество и останете верни на традициите.

Нагоре