Бодита за момиченца

Бебешкото боди е една от най-практичните дрехи, които някога са измисляни за малчугани. Те са полезни през цялата година и всяка майка знае, че са облеклото, от което трябва да си набавим най-много бройки. Вижте какви бодита за момичета сме подготвили в нашия каталог!

Кога да използваме бебешки бодита?

През първите месеци от живота си бебето прекарва времето в лежане. Първо, само в една поза, после започва и да се обръща. Бодитата се перфектната дреха за подобно ежедневие. Те не се разместват нито при лежане, нито когато вдигаме детето на ръце. С тях кръстчето на Вашето момиче никога няма да остане непокрито. Освен това перфектно поддържат бебешкия памперс.

През топлите месеци може детето да е облечено само с тази дрешка. Тя се предлага във вариации с къси ръкави или потник. През по-хладните сезони пък може да служи като отлично бебешко бельо под блузка, ританки, жилетка и т.н.

Какви модели за момичета ще откриете в раздела?

  • Според сезона. Бебешките бодита за момичета могат да бъдат с дълъг ръкав, с къс ръкав или потник. Всяко от тях може да се носи както като самостоятелна дрешка през съответния сезон, така и като долно облекло. В първия случай е достатъчно да добавите ританки, къси панталонки или клинче и сте готови за разходка, а във втория - можете да облечете отгоре блузка, жилетчица, гащеризонче;

  • Според декорацията. Моделите за момичета се предлагат в изключително разнообразни и атрактивни цветове, които далеч не се изчерпват до стандартното бебешко розово. Ще откриете предложения в червено, жълто, зелено, синьо, лилаво, бяло, жълто и др. Могат да са декорирани с надписи, щампи на точки, цветчета, пеперудки или да са украсени с апликации или картинки на меченца, котенца и др. Друга типично момичешка декорация са къдричките. Важно е обаче моделите да нямат лесно отделящи се части;

  • С копчета отпред или на раменете. Бодитата с копчета отпред са много лесни за обличане и са особено практични за новородени, защото няма нужда да прокарвате главичката през деколтето;

  • С поличка. Този бебешки модел е специално създаден за момичета. С него младата дама е едновременно с практично боди и с красива рокличка.

Как да изберем правилния размер?

Каталогът на Bebeshki Dreshki Ви предлага избор от многобройни качествени облекла за бебето на разумни цени. Как обаче да поръчате точния размер онлайн?

Лесно е още при стартиране на търсенето да филтрирате резултатите по размер (възраст и ръст на бебето). Ако обаче не сте убедени на кой номер точно отговаря Вашето момиче, лесно ще се ориентирате от табличката, която ще откриете под описанието на всяка дреха. В нея са посочени дължините на отделните части в сантиметри.

Нагоре