Бебешки космонавти за момиченца

Обичате ли зимните разходки? Ако студеният сезон наближава, а Вие се колебаете дали ще можете да извеждате детето навън, бебешките космонавти са правилното решение. Вижте моделите, които предлагаме за момичета!

Защо Ви е нужен детски зимен космонавт?

Бебетата обичат да са навън, без значение от времето. Те обожават да разглеждат сменящата се около тях обстановка, а и чудесно спят на чист въздух. Това че температурите през есенните и зимни месеци се понижават, не е причина да промените здравословния навик да извеждате детето навън. Напротив, разходките ще го калят. Единственото условие е да го обличате адекватно за сезона. Бебешките космонавти (или още ескимоси) са изключително практични облекла, с които запазвате температурата на тялото и го изолирате от студа. Вижте какви видове се предлагат за момичета.

Какви космонавти за момиче ще откриете в раздела?

  • Шушлякови. Моделите тип грейка са отличен избор и за най-студеното време. От външната си страна те са с шушляков плат, който изолира студа и вятъра. От вътрешната - шушляковите бебешки космонавти за момичета имат мека подплата, която ги прави удобни и приятни за носене. При някои подплатата е с пух, при други – с полар и т.н.;

  • Пухкави. Тези бебешки космонавти са подходящи за дните с променлив климат, в които все още не са дошли зимните студове, но и есенните дни вече не са така топли. Меките (плюшени, пухкави) модели превръщат Вашето момиче в очарователна, пухкава топчица и го предпазват перфектно;

  • С аксесоари. Някои от моделите са допълнени от буйки, които могат да се закачат към дрехата с цип или да се махнат. Част от бебешките ескимоси имат и добавени ръкавички;

  • Цветове. Бебешките космонавти за момичета са в разнообразни и свежи цветове. От типичните розово и лилаво до бяло, жълто, сиво, бледо синьо. Някои са едноцветни, други са изпъстрени с точки, цветя, звездички и др.

Как да изберете правилния размер от Bebeshki Dreshki?

Онлайн магазин Bebeshki Dreshki Ви улеснява максимално с информация за размерите на бебешките облекла. Във всяка от продуктовите категории е представено разнообразие от модели. Можете директно да филтрирате резултатите според търсения от Вас възрастов диапазон, както и да разгледате всички предложения, като задържайки курсора върху някое от тях, ще можете да видите наличните номера.

При отварянето на конкретен продукт също виждате размерите от него, с които разполагаме на склад. Предоставена Ви е и допълнителна таблица за това кой номер на какви мерки отговаря. Посочени са дължината в сантиметри на дрешката (в случая на целия космонавт), на талията, от рамо до рамо и на ръкава.

Открийте качествени и красиви облекла за Вашето момиче на добри цени в Bebeshki Dreshki!

Нагоре