Гащеризони за момиченца

Бебешките гащеризони са сред първите дрешки, които се купуват за децата и които биват използвани от първия ден. Какви видове са Ви нужни и кога да обличате с тях дребосъчето? Вижте тук моделите за момичета.

Защо гащеризоните са предпочитано облекло за бебета?

Бебешките гащеризони тип ромпър са изключително практични за новороденото. Малките бебета прекарват по-голямата част от времето си в своето креватче. Затова за тях са нужни меки дрешки, които да обхващат добре тялото им и да не се разместват лесно при завъртане и смяна на позата. Този тип дрешки помагат на бебето да остане затоплено, дори и ако случайно се отвие по време на спане. Друго тяхно предимство е, че нямат ластик на кръста и не създават никакъв дискомфорт на бебешока при лежане. 

И още: с тях е лесно и да взимаме бебето на ръце – няма опасност да се извади блузка, която сте пъхнали в долнището.

Как могат да бъдат носени бебешките гащеризони?

Перфектната температура за гледане на бебе е 20-22 градуса. Така че с едно боди под бебешкото гащеризонче и със мека завивка, бебето ще се чувства добре и няма да му е нито хладно, нито прекалено топло.

Удобство на ромпърите както за момчета, така и за момичета, е, че с тях лесно се сменят пелените. Просто разкопчавате копченцата при крачетата, без да се налага да събличате горната част.

Какви видове ще откриете в раздела?

За бебета има избор от гащеризони, който е изцяло във вашите ръце:

  • с дълги ръкави и обхващащи цялото краче включително стъпалото;

  • зимни ватирани;

  • с качулка;

  • летни с къс ръкав и къси панталонки.

Разнообразието е голямо, като зависи от това как искате да изглежда бебето ви, дали да изберете по-топъл гащеризон, който е за студените месеци или обратно. Също така има голям избор от цветове и шарки за по-голямо настроение.

Пазарувайте на изгодни цени в Bebeshki Dreshki

Ако за Вас е важно да купувате качествени и красиви бебешки дрешки, но предпочитате добрите ценови оферти, Bebeshki Dreshki е правилното място. Имате избор между стотици предложения за момичета и момчета на доказани марки. Можете да изберете правилните модели за всеки сезон и същевременно да спестите. Възползвайте се от атрактивните предложения и поръчайте онлайн до всяка точка на България на символичната цена за доставка (без значение от теглото) от 3,90 лв.!

Нагоре