Грейки, якета и палта за момиченца

Обича ли Вашето бебе зимните разходки? През хладните сезони има толкова интересни приключения за малки изследователи! Ако то няма търпение да се впусне в тях, е нужна само качествената екипировка. Вижте какви бебешки грейки и палта сме подготвили за момичетата!

Връхни дрехи за различни сезони

Зимните бебешки грейки са шушлякови, от здрава материя с подплата. Пазят от дъжд, сняг и вятър.

В раздела обаче предлагаме и по-тънки предложения, които можете да използвате от ранна есен до късна пролет. Знаем, че времето през тези месеци е променливо, така че винаги е полезно да разполагате с лека връхна дреха за добавяне към бебешкото облекло.

Какви видове палта и грейки ще откриете?

  • Грейка за сняг. Комплектите от долна и горна част осигуряват на бебето възможност за безопасни игри със снега. Грейките са с презрамки, така че осигуряват допълнителен затоплящ ефект на коремчето и гърдите;

  • Зимни палта. Наред със спортните модели можете да изберете за малките момичета и по-елегантни зимни връхни дрехи;

  • Ватирани. Доброто зимно облекло и качествената грейка не само спират снега и дъжда, но и задържат топлината на тялото. Осигуряват комфорт с помощта на качествена подплата;

  • В различни цветове. Макар подходящи за момичетата обикновено да се смятат розовите дрехи, тук Ви предлагаме бебешки грейки в най-разнообразни цветове: сиво, лилаво, червено, оранжево, бяло, жълто, зелено, синьо и др. Можете да изберете предпочитания цвят от менюто за филтриране на резултатите, за да разгледате всички дрешки в този нюанс.

Как да вземете правилно мерките на бебето и да изберете размер?

Онлайн магазинът ни предлага бебешки връхни дрехи за възраст от 0 месеца до 13 години. Още при търсенето можете да изберете резултати, които да отговарят на нужната Ви големина. В описанието на всеки артикул за момичета ще видите таблица, която ще Ви ориентира за параметрите на съответните размери: възраст по месеци, дължина, ширина, талия и др.

Защо да се доверите на Bebeshki Dreshki?

Бебешките дрешки, според нас, трябва да отговарят на няколко условия: да са качествени и здрави, да са удобни, да са красиви и да са на достъпни цени. Ако това са важните критерии и за Вас, разгледайте нашия онлайн каталог! Открийте красиви дрешки за момичета и момчета и поръчайте с бърза и евтина доставка до всяка точка на България!

Нагоре