Блузи

Детски блузи за момичета

Основна част от гардероба на всяко момиченце е удобната и красива блузка с дълъг ръкав. Лесно можете да откриете модел, който да пасва на официалната пола или такъв, който небрежно да се съчетава с дънки. Колкото и универсална дреха да е блузката, тя в никакъв случай не е обикновена. Дори напротив, с нея можете да допълните тоалета, за да постигнете визията, която желае детето или пък, да е основният акцент в цялостното излъчване. Ние от BebeshkiDreshki знаем, че най-често купуваните детски дрешки се избират най-трудно. Затова сме подбрали модели, които изцяло ще обновят детския гардероб, вписващи се във всеки стил. Не е нужно да ходите от магазин в магазин, за да закупите достатъчен брой блузки за малката госпожица. Възползвайте се от разнообразието в нашия сайт и вземете всичко заедно онлайн, без да е нужно да излизате от дома си.

Подходящи материи за блузите за момичета

Заложете на по-тънките модели, малчуганите в тази възраст са доста активни и твърде дебелите дрехи ще им създадат дискомфорт, пък и никое дете няма да изтърпи, създаващата му неприятно усещане блузка. Ако се притеснявате, че температурата в помещението не достатъчно висока или детето Ви е по-зиморничаво, комбинирайте тоалета с красива жилетка за момиченца, която когато е необходимо, лесно може да бъде свалена. Красотата не е въпрос на жертви, а е въпрос на правилно съчетаване. Относно материите, препоръчваме смесените варианти от памук и еластан, когато става дума за ежедневна блузка за детската градина или яслата. Памукът е приятен на допир и позволява на тялото да диша, а изкуствените нишки ще запазят еластичността и здравината на модела. Блузките със сто процента съдържание на памук, са много практични, когато върху тях ще се носи и друга дреха. По-плътния допир до тялото, няма да създава притеснения. Изключително подходящи са за тематичните тържества в детската градина, когато момиченцата се преобличат в костюми. Разнообразието от едноцветни блузи рипс на нашия сайт, ще Ви помогне да сте подготвени за всеки костюм. Остава само малката госпожица да научи танца на снежинката, който ще представи и празника може да започне.

Подходящи декорации за детските блузки за момичета

При по-малките момиченца, посещаващи ясла, апликациите са най-удачният вариант за декорация на блузките. Забавните щампи с познати вече животни и предмети ще се харесат много на малчуганите. За дамите, ходещи на детска градина се възползвайте от предложенията ни с любим герой. С такава дреха ще зарадвате не само Вашето дете, а и всички фенове на анимацията в групата. Имайки предвид по-зрялата им възраст можете да се развихрите и с 3D апликации, като пухчета, връзки и панделки, пришити към блузката. Дантелите и разкроените в талията (пеплум) варианти са елегантното решение за официални поли и панталони.

Блузи за момичета подходящи за училище

Подрастващите госпожици имат вече предпочитан стил на обличане и е необходимо блузите, които носят най-често, а именно на училище да бъдат съобразени с него. Нестандартните асиметрични кройки, и актуалните апликации, ще грабнат вниманието им. Въпреки, че в училище активността на децата е ограничена, заложете на по-тънките модели. Многото деца в една стая дълго време, прави обстановката задушна. Винаги можете да се възползвате от готина връхна дреха. Избягвайте украшения и декорации по ръкавите, ръцете им трябва да бъдат напълно свободни, за да им бъде комфортно по време на часовете. Освен спортен екип за часа по физическо ще е нужна и тениска. Когато температурите навън паднат еластичните блузки с ликра са страхотно решение. Едноцветни и изчистени се съчетават лесно с всеки екип.

Блузка или туника да изберете за момиче?

Накратко: зависи от стила на малката дама. На дълго: блузките могат много успешно да се съчетават с всякакви поли, докато туниките ограничават избора до клинове и по-тесни панталони. Декорациите и цветовете и при двата вида връхни дрехи могат да бъдат интересни и нестандартни. Като отново е добре да са съобразени с възрастта. Всичко, което може да се пришие към една блуза, няма проблем да бъде пришито и към туниката. Въпреки че, комбинирането ѝ с другите дрехи от гардероба на детето е ограничено от кройката, туниката впечатлява с удобни джобове. Най-големият плюс, който намират родители в този тип горна дреха е дължината ѝ. По-дълга от блузка и по-къса от рокля, едновременно пази кръста на момиченцето покрит и не ограничава движенията му по време на забавните игри. Ако все още се чудите, кое от двете да изберете за Вашата дъщеря съветът ни е да вземете достатъчен брой блузки за сезона и поне една туника. Не се тревожете, моделите които сме подбрали със сигурност няма да си останат в гардероба.

Децата растат бързо и дрехите в гардероба им имат нужда от подмяна всеки сезон. Направете предстоящия по-интересен и пъстър. Актуалните модели блузки с дълъг ръкав за момичета, които ще откриете на сайта ни, ще направят задачата Ви не само по-лесна, но и по-забавна. Съчетайте ги с поли или клинчета и тоалетът на малката госпожица е готов да очарова.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 132 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 132 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5