Бутикови рокли

Детски бутикови рокли

Детската бутикова рокля е бижуто, което всяка малка дама трябва да притежава. Красива, елегантна, специална, така най-лесно може да бъде определена дрехата от този тип. Всяка официална рокля може да изглежда прекрасно, но не всяка може да бъде бутикова. Изяществото им е отразено дори в названието, което имат. Boutique – идва от френски и първоначално се е свързвало с малък занаятчийски магазин. В наши дни той е синоним на магазин пълен с лукс и уникалност. Ние от BEBESHKIDRESHKI знаем това и по тази причина сме създали секцията Бутикови рокли за деца. В нея ще намерите подбрани предложения за всяка възраст от бебенца до тийнейджъри. Потопете се в нашия онлайн бутик и изберете луксозна детска рокля, с която Вашата малка дама ще изглежда впечатляващо.

Как да изберем подходяща бутикова рокля за дете?

За каквито и дрехи да става дума, отправната точка при избора за дете е възрастта. Бутиковите рокли, въпреки че са предимно елегантни и луксозни, трябва да бъдат и комфортни. Нищо изящно няма в красива рокля, която създава неудобство.

Бутикови рокли за момичета

С порастването на детето, растат и възможностите при избора на кройка и декорации. Бутиковите рокли, често се свързват с уникални ръчно изработени елементи, детските бутикови рокли също могат да притежават тези бижута. 3D цветята с ръчно пришити камъчета и мъниста са акцентът, който ще придаде лукса и елегантността, подходящи за тази възраст. Като говорим за лукс, няма как да пропуснем бляскавата част. Покрита от глава до пети в пайети, с нежността на розово злато и падаща до земята пола – това се казва бутикова рокля. Вашата малка госпожица ще изглежда наистина забележително. Кройките при малките момичета освен, дълги до земята, могат да бъдат и асиметрични. Късата предна част на роклята, ще осигури комфорта на движение, а дългата декорирана опашка, ще добавя грациозност на силуета.

Бутикови рокли за тийнейджъри

При тийнейджърските бутикови рокли стилът и изборът на материи е много сходен на този при възрастните. Госпожиците вече имат по-осъзнати предпочитания, които не се свеждат само до Искам да съм като мама.  Ето защо, особено при бутиковите модели, важно място заемат дължината и гърба на роклята. Изрязаните дантелени цветя, ръчно пришити върху прозрачен тюл са желана комбинация от подрастващите. Напомняйки на прекрасните булчински рокли. Шлейфът също е важна част от тази визия, фино декориран с дантела или 3D цветя ще придаде изящество и елегантност. Докато при бебенцата и малките госпожици са подходящи по-късите модели на роклите, заради по-голямата активност на децата, при тийнейджърите дългите варианти са прекрасен избор. Дори Вашата подрастваща дама да предпочита дънки пред рокля, няма да устои на дантеления гръб и падащия шлейф на бутиковата рокля.

За какъв повод е подходяща детската бутикова рокля?

За всякакви специални събития, особено ако Вашата малка госпожица ще е в центъра му. Бутиковите рокли за деца се различават от официалните по уникалността и лукса, които излъчват. Това ги прави страхотен избор за най-специалните поводи на мъничето – рожден ден, кръщене, погача. Все по-често се организират балове, когато децата завършват детската градина или начален етап в училище, съпроводен с връчването на грамоти и отличия. Перфектният повод за елегантна рокля, която ще открои Вашата дъщеря сред останалите красиви девойки на събитието.

Какви аксесоари са подходящи за детска бутикова рокля?

Започвайки от прическата – диадеми с флорални мотиви, наподобяващи тези по роклята, са най-практичното решение. При по-сложните фризьорски изпълнения, можете да комбинирате с бляскави фиби и шноли. Детските обувките е добре да са в тон с роклята, ако не разполагате с такива заложете на бели обувчици за светъл цвят рокля и на черни, за наситен и тъмен цвят. Контрастът при комбинацията луксозна рокля и обувки, не е препоръчителен. Разгледайте предложенията за диадеми и детски обувки на нашия сайт. Завършете впечатляващата визия от глава до пети.

Бутиковите рокли за деца не са просто прищявка, с която да поглезите дъщеричката си. Избирайки бутиков модел рокля, Вие възпитавате усет и нюх към изтънчената и елегантна визия. Бъдещата млада дама, ще развие вкуса си, съсредоточавайки го към важни характеристики и детайли на облеклото.

За да се чувства една дама като кралица, тя трябва достатъчно дълго да е била принцеса.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

8 позиции

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Възходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

8 позиции