Поли

Ежедневни детски рокли

Любима част от гардероба на всяка малка дама. Разнообразието от материи и цветове, дава възможността за лесно комбиниране с любима блузка. Леки и феерични за лятото и стилни и удобни за зимата, детските поли изпълват ежедневието на Вашето дете с елегантност. Всяко малко момиченце иска да изглежда като принцеса без да са нужни огромни усилия. Полите в това отношение са идеалният избор. Лесни за обличане, без много копчета и сложни закопчавания, постигат целта само с няколко движения. Точно, както феята кръстница преобразява Пепеляшка. Добрата Фея има вълшебна пръчица, а Вие имате BebeshkiDreshki. Подбрали сме поли за деца, които да съчетаете според повода, но и да са харесвани от малките госпожици. Защото ако детето не харесва тоалета си, няма да иска да го носи, колкото и да ръкомахате с пръчицата. Освен красива една пола трябва да бъде и удобна, моделите с ластик дават свобода на движенията, така че забавните игри могат да продължат.

Подходящи модели детски поли за детската градина

Както споменахме, комфортът е от изключително значение. Моделите с ластик на колана, освен удобни при носене ще бъдат и лесни за обличане от детето. В тази възраст децата вече са на самообслужване и малките копчета и ципове биха ги затруднили. Разбира се, винаги някоя от госпожите ще се притече на помощ, но е по-забавно да си самостоятелен. Относно по-малките дами, които посещават яслените групи, препоръчваме поличките да се носят с чорапогащник или късо клинче.  Красотата не трябва да изисква жертви, особено ако трябва да се жертва спускане по пързалката. За ежедневието в детската градина, заложете на интересни щампи и малко тюл. Кройките клош и полуклош изглеждат страхотно, когато малката дама иска да се завърти. Дънковите полички допълват модерната визия чудесно, но са по-подходящи за спокойна разходка, от колкото за целодневно носене. Полата с воали за деца е алтернатива на ту-ту поличките, но обемът им е по-малък. С тях малката госпожица ще се наслади пълноценно на заниманията без тюлът да ѝ създава проблеми.

Подходящи детски поли за специални поводи

Щом говорим за специални поводи, то значи и полата трябва да е специална. Всяко тържество има нужда от сатен, тюл и дантела, ако са в комбинация още по-добре. Моделите с два вида плат изглеждат впечатляващо, заради нестандартния си дизайн. Богато надипленият, от долната страна тюл, не прост придава обем, а играе ролята на втори пласт във визията. При комбинирането на такава поличка с обувки и блузка ще имате възможността да избирате между два основни цвята, а не само един. И все пак специалните поводи имат нужда от красив акцент. Тюлът поставен над основния плат, създава онзи удивителен ефект на фееричност и официалност, който може да замести само официалната рокля. Блясъкът е задължителен за всяко събитие. Пайетите и брокатът са детайлите, които да изберете. Деликатните дребни елементи създават излъчване за вълшебство, дори да са гъсто разположени, без да изглеждат като кич. Големите панделки пришити в предната или задната част на талията, улесняват избора на аксесоари, защото мотивът е ясен. Но трябва да обърнете внимание на блузата/ризата, за да не пада върху панделката. На подрастващите госпожици, често им се налага да присъстват на официални тържества в училище, класическото - черна пола обикновено е част от изискванията. Но строго официално, не означава скучно. Разгледайте предложенията ни и изберете детска черна пола, отговаряща на стила, който харесва детето Ви.

Детски поли за момичета, които знаят какви искат да бъдат когато пораснат

Децата, още в ранна възраст определят какви ще бъдат като пораснат, и обикновено стават нещо съвсем различно. Това е напълно нормално, но докато са мънички те са сигурни, че това категорично е крайното им и правилно решение. Подарете им още малко, от вълшебството на детството, като създадете визията, за която си мечтаят.

Поли за балерини

Красивите сценични костюми на балерините включват многопластова пола пачка, която допълва грациозните им движения. Но това все пак е дреха за сцена, която изпълнява определена роля. За да бъде комфортно на Вашата прима балерина изберете така наречената ту-ту поличка. Съчетанието между основен плат и богато нашит тюл, е много удачен щом става дума за детски дрехи. При този модел, освен страхотния балерински ефект имате възможността да подберете любим цвят, дори можете да комбинирате няколко. Ако малката балерина поиска да е прекрасна фея, цветната ту-ту пола е идеалното решение.

Поли за репетиции

Допълните занимания по танци, извън детската градина и училище са най-честитят избор на малките дами. Поличката с воали ще направи репетицията по спортни танци толкова вълнуваща, колкото и самото състезанието след нея. Свободните и изчистени модели пък, ще осигурят удобството нужно за репетиция по народни танци. Ластичния колан няма да позволи разместване на полата, въпреки активните движения. Той е и по-практичният вариант, в сравнение с копчетата и циповете. Внесете настроение и цвят в усилените тренировки на Вашето дете.

Поли за майки и дъщери

Естествено, малките момиченца искат да са като мама. На сайта ни ще намерите предложения подходящи за майка и дъщеря. Закачливи, но не изцяло детски, съчетайте ги с подходящи блузки и ще имате на лице страхотни еднакви тоалети. На празник или за фотосесия, вариантът Mommy and me ще внесе неповторим чар и забавление за малката дама.

Детските поли са дрехите, които се вписват чудесно както за официални и елегантни поводи, така и за ежедневни игри и спорт. Разгледайте предложенията ни от чорапогащници и обувки за момичета, създавайки завършената и очарователна визия на Вашето дете.

Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Низходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 134 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Сортирай по
 • Ново
 • Цена
 • Име
 • Процент отстъпка
 • Най-продавани
Задай Низходяща Посока

Показване по 24 на страница
 • 24
 • 36
 • 48

Артикули 1 до 24 от 134 общо

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5