Общи условия

1.Използването на Бебешки магазин"Тайни Принцес" означава , че вие (наричан Потребител) сте съгласен и приемате условията на сайта, което става с вашата регистрация.

МОЛЯ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НИЕ НЕ СЕ ОБАЖДАМЕ ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА!!! Ако сте получили е-майл от нас, значи поръчката ви е приета!

АКО ИСКАТЕ ДА ОТКАЖЕТЕ ПОРЪЧКА, МОЛЯ ДА ГО НАПРАВИТЕ ПРЕДИ 17:00Ч В ДЕНЯ В КОЙТО Е НАПРАВЕНА!

2.При попълване на електронната форма за регистрация Потребителят е длъжен да предостави верни данни, както и да ги актуализира е седем дневен срок от тяхната промяна. В случай, че Потребителя предостави неверни данни или не отрази промените в срок, Бебешки магазин"Тайни Принцес" не носи отговорност за неполучаването на заявената от Потребителя стока.

3.Всеки един регистриран Потребител е обвързан с общите условия за цялото време на ползване на сайта, от неговото начално влизане до неговото напускане.

4.Бебешки магазин"Тайни Принцес" си запазва правото да променя общите условия и те стават валидни от момента на публикуването им.

5.Бебешки магазин"Тайни Принцес" има право да ви изпраща електронни писма за да ви запознава с възможни промени, нови стоки и промоции.

6.При направена покупка от Бебешки магазин"Тайни Принцес" ние поемаме отговорността за доставката на стоката, на цената, вида, материята, марката и бройката упомената от Потребителя. Потребителят е длъжен да заплати стоката при доставката , ако е с наложен платеж или предварително при заплащане по банков път или с кредитна/дебитна карта.

7.В случай, че Потребителя не бъде намерен в срока за доставка на посоченият от него адрес или не бъде осигурен достъп за предаване на стоката в този срок Бебешки магазин"Тайни Принцес" се освобождава от задължението си да достави заявената стока.

8.Всяка поръчка от страна на потребителя на Бебешки магазин"Тайни Принцес" има силата на договор между двете страни, като извършването на самата заявка има силата на волеизявление от страна на Потребителя за сключване на договора.

9. Условия за отказ от извършена поръчка:

Вие имате право да се откажете от извършената поръчка. Това може да стане по два начина:

9.1 Ако поръчката ви още не е изпратена, ви се възстановява пълната сума (ако сте заплатили с кредитна или дебитна карта).

9.2 В случайте когато поръчката вече е изпратена, ви се удържа сумата за транспорт в двете посоки (изпращане от нас и връщане на стоката).

9.3 За да се откажете от дадена поръчка, можете да използвате един от следните начини: Да ни изпратите е-майл (bebeshkidreshki@gmail.com), да ни пишете в скайп: Bebeshki_Dreshki, или да ни изпратите смс на тел: +359 882 92 38 28

10. Условия за връщане на закупена стока, замяна или поправка на получена стока, връщане на сумата на плащането (напълно или частично)

10.1 В случаите когато сте получили поръчката си и искате да се откажете от нея – това може да стане в рамките на 14 дни от датата на получаване на пратката. В този случай, транспортните разходи в двете посоки са за ваша сметка.

10.2 В случаите когато сте получили дадена стока но искате да я замените, това може да стане като ни изпратите стоката която искате да бъде заменена и ни укажете (по е-майл или по телефон) новата стока която искате да ви бъде изпратена, точния размер и цвят. Транспортните разходи в двете посоки в този случай са за ваша сметка.

10.3 Ако сте заплатили стоката с кредитна / дебитна карта, възстановяването на сумата е допустимо единствено с кредитна операция по картата на картодържателя с която е платена стоката.

10.4 При невъзможност за спазване на условията по поръчката от наша страна (изчерпан размер или цвят или продукт), след изричното съгласие на клиента може да му бъде предоставен сходен продукт със същото или по-добро качество.

11. Изисквания към стоката при връщането и: Стоката трябва да бъде в оригиналната опаковка, без отстранен етикет и без следи от обработка – пране, гладене.

12.Всеки Потребител може да направи промени в своята заявка преди и след депозирането й, като ни информира за това.

13.Всяка заявка се извършва на български език, на кирилица.

14.Всички цени са крайни и в български лева.

15.Потребителят трябва да полага всички грижи и да предприема мерки за опазване на своята парола. Потребителят е длъжен да обезщети Бебешки магазин"Тайни Принцес" за всички вреди, причинени от трети лица, на които е предоставил паролата, при използване на същата.

16.Потребителят може по всяко време да поиска заличаване на регистрацията си. В този случай заличаването се извършва само след изпълнение на всички валидно направени заявки и съответно заплащане на дължимата цена.

17.За всички въпроси неуредени в тези условия се прилага българското законодателство.

Условията за ползване на Бебешки магазин"Тайни Принцес" са съгласно изискванията на Комисията за защита на потребителите.С цел спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към Тайни Принцес са неавансови, а преди изтичане на срока от седем работни дни , в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени на стоки и доставка са крайни и с включен ДДС.

 

Нагоре