• sdfsdf
  • sdfsdf
Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071
Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071 Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071 Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071 Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071 Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071 Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071 Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071 Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071 Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071
Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071

Протектор за седалка Reer TravelKid MaxiProtect, 86071

Ефективна защитазащита от мръсотия и претриване на седалката Тъй като детските седалки се използват за дълъг период от време, върху тапицерията на седалка...
Цена:
49.99 лв.

Наличен

SKU: 86071

Наличност: Наличен

SKU: 86071

Подробности

Ефективна защита
защита от мръсотия и претриване на седалката

Тъй като детските седалки се използват за дълъг период от време, върху тапицерията на седалката се появяват вдлъбнатини и фини пукнатини поради тежестта и движението на седалката назад и напред. Подложката предпазва от вдлъбнатини, оставени от детските седалки.
Благодарение на допълнителния си крак, който се простира над седалката, долната част на задната седалка също е защитена от мръсотия от детските обувки.

Много голяма задна част
идеална за седалки, обърнати назад

При седалките, обърнати назад, облегалките могат лесно да бъдат повредени от мръсните обувки на децата.
TravelKid MaxiProtect има изключително голяма повърхност на облегалката, следователно покрива цялата височина на облегалката. Това надеждно я предпазва от мръсотия.

 
Безопасна и лесна употреба

благодарение на ремъка за закрепване, противохлъзгащото дъно

Предпазната седалка може да се монтира бързо и лесно на всички обикновени седалки. Просто я поставете на седалката, плъзнете подгъващите се между седалката и облегалката и най-накрая прикрепете скобата за прикрепване към облегалката за главата. По този начин осигурявате безопасно сцепление.
Нехлъзгащият се материал от двете страни на подложката предотвратява подхлъзване на защитната подложка върху столчето за кола и същевременно гарантира, че детската седалка е здраво захваната.

Съвместимо с ISOFIX
благодарение на прорезите в двете страни

TravelKid MaxiProtect има вдлъбнатини от двете страни между задната част и седалката. Чрез тях ISOFIX конекторите на детските седалки могат да бъдат свързани към устройствата ISOFIX на превозните средства, без това да им пречи. В резултат на това, тази защитна подложка за кола е подходяща за всички детски седалки, седалки, обърнати назад, легнали бебешки седалки и бустерни седалки с прикачни системи ISOFIX.

 Практични джобове

за съхранение на багаж

Подложката разполага с 2 интегрирани предни мрежови джоба. Те осигуряват практично място за съхранение на книги, игри и много други. Това означава, че вие и вашите деца винаги имате всичко нужно по време на пътуването. 

 TravelKid

Чистота, безопасност и забавление в колата

Новата гама от TravelKid от риер включва различни автомобилни аксесоари. Целта на всички продукти е да направят пътуванията с автомобил възможно най-приятни за вашето дете и да предпазят колата от повреди и замърсявания. В допълнение към защитните възглавници, гамата включва и организаторите на задните седалки.

чертежната подложка.

Детайли за продукта

  • противоплъзгаща се основа за по-добро сцепление на детската седалка
  • Изключително голяма повърхност, идеална за седалки с реверс
  • предпазва от проникване и замърсяване в колата
  • ISOFIX-съвместим
  • лесен за почистване, благодарение на водата и отблъскващия мръсотия материал
  • Практически джобове за по-добра организация
  • подходящ за всички обикновени седалки
  • размери: 46 x 120 cm

Идентичност на продукта

Произход
Производител Reer
Дължина в см Дължина на талията Дължина рамо до рамо Дължина на ръкав Гръдна обиколка дължина чатал Дължина на крачол