Връщане и замяна

В BebeshkiDreshki.com държим изключително много на качествето. Качествените продукти, качественото обслужване и включително - безпроблемното връщане и замяна на артикули. В съответствие със законодателството на Р. България и в частност със закона за защита на потребителя, Вие можете да упражните правата си за връщане и замяна на закупените от Вас продукти без това да има допълнителни последствия и/или да е необходимо да излагате причини за решението си. Единственото, което трябва да направите е, да ни информирате за Вашето решение, като натиснете бутона "форма за връщане", чрез който ще можете да посочите кой продукт искате да върнете и какво е очакваното решение.

В качеството си на търговец, "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" EООД, наричан още BebeshkiDreshki.com спазва всички закони и законови разпоредби на територията на Р. България.

В съответствие с действащото законодателство за защита на потребителите, можете да упражните правото си на връщане в 14 (четиринадесет) дневен срок, като използвате един от следните методи:

1.Създайте заявка

Ако сте направили поръчката си, като "Гост":

Натиснете бутона "Форма за връщане":

Форма за връщане

Попълнете номера на поръчката и имейлът, с който сте я направили, за да може системата да Ви разпознае и да Ви покаже продуктите от нея.

За регистрирани потребители на сайта:

Ако вече сте направили своята регистрация и имате профил в BebeshkiDreshki.com, можете да влезете в своя профил и да използвате автоматичната заявка за връщане от секция "Заявки за връщане";

Вход

Алтернативен метод:

Разбира се, във всеки един момент, Вие може да използвате всеки формуляр за връщане, който съответства на стандартизирания формуляр за връщане, спрямо законите на Р. България или просто да свалите такъв от тук: формуляра за връщане.

Формуляр за връщане

2. Изберете продукта/продуктите, които желаете да върнете, както и желаното количество за връщане;

3. Изберете как желаете да разрешим постъпилата заявка - замяна на продукт за по-голям/по-малък размер, замяна за друг продукт, възстановяване на сума;

4. Изпратете заявката

5. Опаковайте продуктите в каквато и да е опаковка

6. Изпратете ги обратно до нашия офис, с адрес: гр. София, п.к. 1614, еконт, кв.Карпузица, ул. Любляна 69 Тел: 0882 92 38 28

7. Наш консултант ще се свърже с Вас по телефона, за да съдейства за разрешаването на заявката по избрания от Вас начин.

Искаме да знаете, че продуктите, които подлежат на връщане, могат да бъдат върнати към нас в рамките на 14 (четиринадесет) дни от получаването им и е важно да уточним, че ако постъпи формуляр за връщане в този срок, но продуктите не бъдат върнати в него, то формулярът ще се счита за невалиден и няма да можете да се възползвате от връщане и замяна.

*Бележка: Има продукти, които не е допустимо да бъдат върнати след, като вече са отварени и такива са всички персонализирани продукти, както и всякакъв вид бельо, бански, чорапи или друг продукт, който е има директен допир с кожата.

 1. УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ В СЪОТВЕСТВИЕ СЪС ЗАКОНОДАТЕЛСТВОТО ЗА ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ.

 

Ако искате да анулирате покупка на продукт в съответствие с правилата ни и да получите възстановяване на сумата, за да ни помогнете да извършим възстановяването възможно най-бързо, Ви молим да направи следното: 

 

 1. В рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата на получаването на продукти, моля да ни уведомите, като използвате дигиталната форма за връщане, която можете да откриете в "Моят Профил", секция "Заявки за връщане" или като последвате този линк и въведете Вашият имейл и номера на поръчката, по която искате да върнете своите продукти. 

 2. Следвайте стъпките в дигиталния формуляр за връщане на стока.
 3. Уверете се, че внимателно се грижите за продуктите и че те не са били използвани, износени, изпрани, променени и/или повредени; 

 4. Идентификационният етикет на продукта трябва да е все още прикрепен към него;

 5. Продуктите трябва да бъдат върнати, пълни и неизползвани, в оригиналната опаковка, в която са били доставени;

 6. Всички продукти, които желаете да върнете, трябва да бъдат изпратени обратно до "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД от избран куриер в рамките на 14 (четиринадесет) дни от датата, на която сте уведомили "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД за решението си да се откажете от покупката; 

 7. Продуктите да не бъдат увредени и/или износени по никакъв начин. 

 

Ако сте изпълнили всички условия и изисквания, посочени по-горе, в съответствие със законодателството, "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД ще възстанови изцяло цената на върнатите продукти. Ще бъдете таксувани само за разходите за връщане, като таксата за връщане ще съответства на първоначалната цена на доставка за поръчката.

 

Ще бъдете уведомени, ако върнатите продукти не могат да бъдат приети, защото не отговарят на посочените изисквания и условия по т. 1,2,3,4 и 6 от глава I на тези условия.В този случай, ще можете да приемете намалено възстановяване на сумите, за което ще бъдете информирани, поради намаляването на стойността на върнатите продукти или да Ви върнем продуктите за Ваша сметка. Ако откажете тази пратка, "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД си запазва правото да задържи продуктите и сумата, отбелязана за намаленото възстановяване, поради намаляване на стойността на върнатите продукти.  

 

 1. ВРЕМЕ И НАЧИН ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СУМИТЕ

 

Само след като "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД получи върнатите продукти и провери дали отговарят на всички изисквания, ще получите имейл, че върнатите продукти са били приети, или ако бъде установено намаляване на стойността на върнатите продукти, ще получите имейл, който Ви информира за сумата, приспадната за намалението на възстановяването. Независимо от начина на плащане, който сте използвали (кредитна или дебитна карта,Epay, наложен платеж или PayPal), в съответствие със законодателството за защита на потребителите, процедурата по възстановяване ще започне в рамките на четиринадесет (14) дни, след като "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД бъде информиран за Вашето решение да упражните правото си да върнете закупените продукти и след като "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД е проверил, че връщането е извършено в съответствие с горните условия.

Времето за възстановяване на сумата, която сте платили за закупуването на върнатите продукти, е 14 (четиринадесет) дни и се осъществява единствено по банков път, без значение от метода на плащане, който сте използвали при завършване на покупката. 

В случай на подаръци, връщането на сумите, платени за покупки, ще бъде извършено на лицето, извършило плащането.

III.Условия за замяна на продукти.

При определени обстоятелства, описани по-долу, имате право да заменяте продукта си с различен размер или цвят на същия модел. Замяната зависи от наличността на продукта в нашия склад. Можете да заявите замяна чрез онлайн формуляра за връщане на уебсайта, който ви позволява да заменяте закупените от вас продукти с помощта на наличните опции.

Искането за размяна на продукта е предмет на следните условия:

 • замяната на продукти се прилага само за закупени продукти, за които тази възможност е изрично посочена в онлайн формуляра за връщане на нашия уебсайт чрез наличието на думата „ЗАМЯНА“ или чрез използването и от вас;

 • можете да поискате замяна само на един или повече закупени продукти с продукти от един и същ модел, но с различен размер и/или цвят. Наличните опции за замяна ще бъдат посочени в онлайн формуляра за връщане;

 • можете да поискате да замените един или повече закупени продукти в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни от деня на получаване на продуктите, като попълните формуляра за връщане и го изпратите по електронен път до "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД в посочения по-горе срок. Продуктите, които ще бъдат заменени, трябва да бъдат върнати в рамките на четиринадесет (14) работни дни от деня, в който сте ги получили.

 • може да подадете само една молба за замяна за всеки закупен продукт;

 • продуктите, за които поискате замяната, трябва да бъдат върнати на "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД в оригиналната им опаковка, не трябва да са използвани, износени, изпрани, променени или повредени и те трябва да носят идентификационния етикет, прикрепен към тях.

 • продуктите за замяна, които са част от една поръчка, трябва да бъдат върнати на "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД в една пратка. "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД си запазва правото да откаже продукти от същата поръчка, които се доставят за замяна по различно време.

Ако всички гореизброени условия са изпълнени, след като сте попълнили и изпратили формуляра за връщане, който съдържа заявка за замяна на стоката, "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД ще обработи заявката, като Ви изпрати имейл за потвърждение.

IV.Срокове и процедура за получаване на заменени продукти.

След получаване на продуктите за обмен, "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД ще инспектира продуктите, за да провери дали всички горепосочени изисквания са изпълнени, "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД ще провери актуалната наличност на заместващите продукти в складовете си, за да гарантира, че размерът и/или цветът, които сте избрали, са налице.

Ако избраните продукти за подмяна не са налични в склада, "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД няма да може да приеме заявката Ви за замяна и ще Ви възстанови първоначалната цена на закупените продукти в съответствие със законодателството за защита на потребителите и съгласно процедурите, посочени по-горе.

Ако избраните продукти са налични в склада, "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД ще приеме заявката Ви за замяна и ще Ви изпрати имейл, потвърждаващ доставката на заместващите продукти. Изпращането ще се извърши в рамките на тридесет (30) работни дни от датата, от която "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД е бил уведомен за вашата молба за замяна. Разходите за доставката на заместващите продукти се поемат от вас.

При обмен на продукт, ако цената на закупения продукт е по-ниска или по-висока от избрания заместител, няма да бъдете задължени да плащате съответната ценова разлика. Ако обаче изберете да върнете разменения продукт в съответствие с Вашите законни права в рамките на четиринадесет работни дни от деня, в който сте получили продукта, ще получите пълно възстановяване на цената, платена за продукта.

Ще бъдете уведомени от "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД, ако молбата ви за замяна не може да бъде приета, защото горепосочените условия не са изпълнени. В този случай можете да получите оригиналните продукти, изпратени обратно за Ваша сметка, или "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД ще Ви възстанови сумата в съответствие с процедурите, посочени в раздели 1 и 2.

Заменните продукти подлежат на процедура за последващо връщане на продуктите в съответствие със законодателството за защита на потребителите и съгласно раздели I и II от настоящата политика.

V.Опаковки и етикети.

Всички продукти, продавани от "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД, включват етикет и опаковка . Моля, пробвайте продуктите без да премахвате/нарушавате етикета или опаковката. Върнати продукти без етикет или опаковка няма да бъдат приемани. Напомняме Ви, че в съответствие със законодателството за защита на потребителите ще носите отговорност за всяко намаление на стойността на продуктите, върнати на "ТАЙНИ ПРИНЦЕС-28" ЕООД, в резултат на използването на същите продукти по начини различни от тези, присъщи на тяхната природа, характеристики и функционалност.

VI.Кодекс на потребителите.

Тези Общи условия за упражняване на правото на отказ са неразделна част от Общите условия на сайта.