Течен сапун Бочко - Сенситив

Код: 1013.295

2,10 лв.
Available

За съжаление този артикул е изчерпан. Моля изберете друг артикул от онлайн магазина или се свържете с нас 0882 92 38 28.

Производител: Лавена

Ние знаем, че искате вашето дете да бъде винаги с чисти ръце. В най-ранна възраст се стремите да изградите добри хигиенни навици и миенето на ръцете е един от най-важните. Честата употреба на неподходящ сапун обаче изсушава кожата. Затова създадохме Бочко Сензитив - деликатен течен сапун с повече глицерин, подходящ за детската кожа.

За честа употреба.

Сподели

Цената на доставката за цяла България са 3,90 лева до офис на Еконт и 5.50 лв. до личен адрес, независимо какво си поръчате! Доставката е в рамките от 2 до 5 работни дни след поръчката! Ежедневно зареждане на нови артикули ! МОЛЯ ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ НИЕ НЕ СЕ ОБАЖДАМЕ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА!!! Като получите е-майл от нас, това означава, че поръчката ви е приета и се изпълнява! Поръчки направени СЪБОТА И НЕДЕЛЯ, се обработват в понеделник.

Бебешки магазин"Тайни Принцес" ви дава възможност да върнете закупения от вас продукт в 14 дневен срок от получаването му 

Може да харесате също
Нагоре